Αυξημένη Συμμετοχή παιδιών στα Καλοκαιρινά Προγράμματα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2019 / Αυξημένη Συμμετοχή παιδιών στα Καλοκαιρινά Προγράμματα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Πεμ, 25 Ιουλ. 2019 10:00
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 τα «Καλοκαιρινά Κέντρα Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών» του Πολυδύναμου του Δήμου Λευκωσίας, τα οποία διοργανώνονται με μεγάλη επιτυχία για 7η συνεχόμενη χρονιά. Τον Δήμαρχο Λευκωσίας συνόδευσαν η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας κυρία Μπέτυ Κουσουλίδου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου Λευκωσίας κυρίες Ελένη Λουκαΐδου και Μέλια Αβραάμ, καθώς και οι λειτουργοί του Πολυδύναμου.
 
Κατά τη φετινή περίοδο εξυπηρετούνται πάνω από 400 παιδιά που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία Αγίων Ομολογητών, Αγίου Ανδρέα, Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου καθώς και παιδιά ευάλωτων οικογενειών, μεταναστών και παιδιών που φοιτούν σε άλλα σχολεία που εξυπηρετούνται στο Πολυδύναμο Κέντρο αλλά και ατόμων με ειδικές ανάγκες στο «Ειδικό Σχολείο Αγλαντζιάς». Οι συμμετοχές παρουσίασαν αύξηση, γεγονός που καταδεικνύει τόσο την ποιότητα των προγραμμάτων και την ποικιλία των δραστηριοτήτων του Πολυδύναμου, όσο και τις ανάγκες των εργαζόμενων γονέων.
 
Ο κ. Γιωρκάτζης συνεχάρη τους Συνδέσμους Γονέων, τις διευθύνσεις των σχολείων, τις Σχολικές Εφορείες Λευκωσίας και Αγλαντζιάς καθώς και το προσωπικό και τους συνεργάτες του Πολυδύναμου για τη συνεχή αναβάθμιση λειτουργίας των καλοκαιρινών προγραμμάτων, ούτως ώστε να εξυπηρετούνται τόσο τα παιδιά, όσο και οι εργαζόμενοι γονείς.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας