Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2019 / Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου
Παρ, 15 Νοε. 2019 13:20
Χρηματική εισφορά προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

H Διευθύντρια του Πολυδύναμου Κέντρου κ. Ρούλα Γεωργοπούλου παρέλαβε επιταγή της ΕxxonMobil/Εsso Κύπρου από τον κ. Παναγιώτη Τσολάκκη, Πρατηριούχο της Εsso που πρότεινε το βραβείο αυτό να δοθεί στο Πολυδύναμο.

Η εισφορά αυτή εμπίπτει στο πλαίσιο του Βραβείου Ασφαλείας Πρατηριούχων και Συνεργατών που καθιέρωσε η εταιρεία της ΕxxonMobil/Εsso Κύπρου τα τελευταία 15 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού, πρατηριούχοι και συνεργάτες της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η εταιρεία,  εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας είναι το ίδρυμα του Δήμου Λευκωσίας που παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες σε δημότες της Λευκωσίας όπως φροντίδα και απασχόληση ηλικιωμένων και φύλαξη και απασχόληση παιδιών και μαθητών στους ανακαινισμένους και άρτια στελεχωμένους χώρους του.

Η κ. Γεωργοπούλου ευχαρίστησε θερμά την αντιπροσωπεία της ΕxxonMobil/Εsso Κύπρου για τη γενναιόδωρη αυτή εισφορά. Παρόντες στη σύντομη εκδήλωση ήταν ο Διευθυντής Πωλήσεων της  ExxonMobil/Esso  κ. Κυριάκος Κούππας, εκπρόσωποι της ExxonMobil/Esso  Κύπρου και Λειτουργοί του Πολυδύναμου Κέντρου.


Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας