1η Έκθεση Καριέρας για άτομα με προσφυγικό υπόβαθρο Refugees@Work

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2019 / 1η Έκθεση Καριέρας για άτομα με προσφυγικό υπόβαθρο Refugees@Work
Δευ, 09 Δεκ. 2019 10:40
Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η 1η Έκθεση Καριέρας για Πρόσφυγες Refugees@Work στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κυπριακό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και την πλατφόρμα HelpRefugeesWork, με στόχο να υποβοηθήσει τη συμμετοχή  των ατόμων με προσφυγικό υπόβαθρο στις οικονομικές δραστηριότητες του τόπου και να αναδείξει τη σημασία της για τις τοπικές κοινωνίες.

Πάνω από 700 αιτούντες άσυλο και  κάτοχοι Διεθνούς Προστασίας επισκέφτηκαν την Έκθεση αναζητώντας ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και εκπαίδευσης. Εκεί βρίσκονταν περισσότερες από  30 επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμοί από όλη την Κύπρο, για να υποδεχτούν τους υποψήφιους και να αξιοποιήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Το Κυπριακό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους συνεργαζόμενους οργανισμούς και φορείς, οι οποίοι χάρη στη στήριξη και το ενεργό ενδιαφέρον που επέδειξαν, συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία  της διοργάνωσης.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της ‘Υπατης  Αρμοστείας των Η.Ε. για τους Πρόσφυγες (UNHCR) στην Κύπρο και του Δήμου Λευκωσίας.

Επίσημοι υποστηρικτές: ΚΕΒΕ, ΟΕΒ, ONEK, Κυπριακός  Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, CASA College, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, CSR Cyprus, AIPFE Κύπρου.

Χορηγοί Επικοινωνίας:  IΝBusiness και  Dialogos Media Group.

Σημ: Η πρωτοβουλία χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ)

Photo.JPG