Επίσκεψη κυρίας Ξένιας Κωσταντίνου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Επίσκεψη κυρίας Ξένιας Κωσταντίνου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Παρ, 21 Φεβ. 2020 12:30
Η βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού κα Ξένια Κωσταντίνου επισκέφθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2020, το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και πρόσφερε κυπριακά παραδοσιακά εδέσματα, με την ευκαιρία της ημέρας της Τσικνοπέμπτης, στα άτομα της τρίτης ηλικίας. 
 
Την κυρία Κωσταντίνου υποδέχτηκαν οι κυρίες Κάτια Απέγητου, Ελένη Λουκαΐδου μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η κυρία Σούλα Κολακκίδου πρώην μέλος του Δ.Σ, η κα Ρούλα Γεωργοπούλου, Υπεύθυνη του Ιδρύματος και οι λειτουργοί του Πολυδύναμου.
 
Η κα Κωσταντίνου επέδειξε έντονο ενδιαφέρον να ενημερωθεί για τις δράσεις κοινωνικής ένταξης του Δήμου Λευκωσίας. Ενημερώθηκε για τις πλούσιες παρούσες και μελλοντικές δράσεις κοινωνικής πρόνοιας του Πολυδύναμου Κέντρου.
Παράλληλα, συζητήθηκε εκτενώς, το προσχέδιο της αναδιάρθρωσης της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι διεκδικήσεις των Τοπικών Αρχών και συγκεκριμένα του Δήμου Λευκωσίας για το θέμα της αρμοδιότητας άσκησης κοινωνικής πολιτικής των Δήμων καθώς και της εξασφάλισης σταθερών πόρων. 
 
Η Υπεύθυνη του Ιδρύματος, παρέδωσε στην κα Κωνσταντίνου υπόμνημα με τις θέσεις του Δήμου Λευκωσίας, το οποίο προωθήθηκε πρόσφατα στους Αρχηγούς των κομμάτων και η κα Κωνσταντίνου διαβεβαίωσε ότι θα το μελετήσει και θα στηρίξει τις προσπάθειες για αποτελεσματικότερη διαχείριση των θεμάτων άσκησης κοινωνικής πρόνοιας.
 
Οι ηλικιωμένοι, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την κυρία Κωσταντίνου και να την ενημερώσουν, για τα προβλήματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σχετικά με το Γενικό Σχέδιο Υγείας, αλλά και για τις μειωμένες συντάξεις.
 
Το προσωπικό και τα μέλη του προγράμματος ευχαρίστησαν θερμά την κα Ξένια Κωνσταντίνου για την επίσκεψη και το ειλικρινές ενδιαφέρον ενημέρωσης της.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας