Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο κατά την ετοιμασία των

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο κατά την ετοιμασία των
Παρ, 27 Μαρ. 2020 15:30
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης επισκέφθηκε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο κατά την ετοιμασία των «Καλαθιών Αλληλεγγύης», μια από τις δράσεις του Δήμου Λευκωσίας  για βοήθεια προς τις ευάλωτες ομάδες του Δήμου Λευκωσίας.
 
Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης ανέφερε: «Αυτή τη δύσκολη περίοδο, της μεγάλης αβεβαιότητας που ζούμε σήμερα, επιβάλλεται να λειτουργήσουμε υπεύθυνα και συλλογικά με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης. 
 
Πειθαρχώντας στις οδηγίες προστατεύουμε τον εαυτό μας, αλλά και τις οικογένειες μας.
 
Μένοντας σπίτι βοηθάμε να μειωθεί ο ρυθμός εξάπλωσης του ιού και δίνουμε τη δυνατότητα στις υπηρεσίες του κράτους να σώσουν ζωές.»
 
Έτοιμα τα «Καλάθια Αλληλεγγύης» με την ευγενική προσφορά των χορηγών και των εργαζόμενων του Πολυδύναμου Κέντρου, στηρίζοντας με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τους ηλικιωμένους του Πολυδύναμου, τις οικογένειες των προγραμμάτων φύλαξης και απασχόλησης παιδιών του Πολυδύναμου και σε ηλικιωμένους που δεν έχουν υποστηρικτικό δίκτυο. 
 
Τα «Καλάθια Αλληλεγγύης» θα αποσταλούν στους συνδημότες μας τις επόμενες μέρες, αρχίζοντας από την ερχόμενη Δευτέρα.