Δήμος Λευκωσίας - Flying Away Art and Music Festival
Flying Away Art and Music Festival

Flying Away Art and Music Festival

06 (Παρασκευή), Σεπτέμβριος 2019 06/09/2019 - 18:00- Γήπεδο Ορφέα

Οι «αιώνιοι έφηβοι» MAGIC DE SPELL, η μακροβιότερη ενεργή ροκ μπάντα της Ελλάδας και η σύμπραξη του Δημήτρη Μητσοτάκη και του Παναγιώτη Κατσιμάνη των αξέχαστων ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ ενώνονται για μια εκρηκτική νύχτα στην σκηνή του Flying Away Festival, αναβιώνοντας το ελληνικό ροκ των 90’ς την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου.

MAGIC DE SPELL / Oι MAGIC DE SPELL όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στην ελληνική ροκ σκηνή, δεν έπαψαν ποτέ να είναι δημιουργικά φορτισμένοι και εκρηκτικοί συναυλιακά! Στο ενεργητικό τους οκτώ ελληνόφωνοι δίσκοι και τέσσερις αγγλόφωνοι, η συνεργασία με τον JJ Burnel των Stranglers, "πειραγμένες" διασκευές, μελοποιήσεις ποιητών, κοινωνικά και εμβληματικά τραγούδια, αλλά και μεγάλος αριθμός συναυλιών στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη. Με ένα ηλεκτρικό σετ, από το "Διακοπές στο Sarajevo" στο "Εμένα οι φίλοι μου", από το "Νίψον ανομήματα" στον "κυρ Παντελή" και στα "Τέρμα το διάλειμμα", "Όταν νυχτώνει", "Όλγα", "Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;", μέχρι και το πρόσφατο single "Γιάννη....", συνεχίζουν να εγκυμονούν rock'n'roll ανατροπές και να αντιπροσωπεύουν εμφατικά δυο γενιές μέχρι σήμερα!

ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ / ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ full band 
Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Παναγιώτης Κατσιμάνης ξανά μαζί στη σκηνή μετά από 17 χρόνια! Το συνθετικό δίδυμο της κλασικής περιόδου των Ενδελέχεια, δύο από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς του ελληνικού ροκ των '90s που υπέγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος! Τραγούδια όπως 'Τι τραγούδι να σου πω', 'Βουτιά από ψηλά', 'Δεν είμαι αυτός που θες', 'Να 'ρθω κι απόψε' και πολλά ακόμα αγαπημένα κομμάτια, ζωντανά ξανά στη σκηνή με πενταμελή μπάντα! Ένα μουσικό πρόγραμμα που εκτός από τα παλιότερα τραγούδια των δύο δημιουργών, περιέχει και νέα κομμάτια από την τωρινή συνεργασία τους που αυτή την περίοδο μας χαρίζει τραγούδια με τη μορφή ψηφιακών σινγκλ.

Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου
#θασεδωστογήπεδο

1 ΓΗΠΕΔΟ // 72 ART STALLS // 150+ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ // ΟPEN AIR // LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ // REGGAE // DUB / FUNK // POP // ROCK // YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΑR // STREET FOOD // ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ // LOUNGE AREA // MAKE UP & HAIR FESTIVAL LOOKS / COCKTAIL MOBILE BARS.

Χρήσιμες πληροφορίες:
- Η είσοδος για το κοινό ανοίγει στις 18:00.
- Eίσοδος €10 ανά ημέρα / Προπώληση €20 τριήμερο εισητήριο
- Για παιδιά κάτω των 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Παιδιά κάτω των 17 πρέπει να εισέρχονται με τους γονείς τους.

Περισσότερες πληροφορίες και για συνεχή ενημέρωση του αναλυτικού προγράμματος επισκεφθείτε:
Flying Away Festival /// 2019
Flying Away Art and Music Festival
Τηλ. Επικοινωνίας. 7008 71 71

Follow us:
Instagram: https://www.instagram.com/flying_away_festival/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCPCbyIIUI5_6af4XfrMkr4Q

Διοργανωτής: Concepto TORO
Υπο την Αιγίδα του Δήμος Λευκωσίας

FLYING AWAY ART AND MUSIC FESTIVAL /// 2019

When You Dream, There are no Rules
People Can FLY!

06-07-08 // Σεπτ // 2019
10 YEARS

Θα σε δω στο Γήπεδο!