Δήμος Λευκωσίας - «Οι Πληγές του Ανέμου»
«Οι Πληγές του Ανέμου»

«Οι Πληγές του Ανέμου»

11 (Δευτέρα), Νοέμβριος 2019 11/11/2019 - 20:30- Λεβέντειος Πινακοθήκη

«Οι Πληγές του Ανέμου» ένα ντουέτο από την Alpha Square για τις δικές μας αποφάσεις και ευθύνες και τους ανεκπλήρωτους έρωτες.

«Οι πληγές του ανέμου είναι το αγαπημένο μου έργο, εκείνο που αφιέρωσα στον πατέρα μου για όλα όσα δε γνωρίζω γι’ αυτόν. Ένα κείμενο με το οποίο θέλησα να μιλήσω για την τύχη, για τις δικές μας αποφάσεις και ευθύνες και τους ανεκπλήρωτους έρωτες.» Χουάν Κάρλος Ρούμπιο

Η Alpha Square  ανεβάζει το συγκινητικό ντουέτο «Οι Πληγές του Ανέμου» του Χουάν Κάρλος Ρούμπιο σε σκηνοθεσία Βαρνάβα Κυριαζή (μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ), με τους Φώτη Αποστολίδη και Ανδρέα Αραούζο. Το έργο προτάθηκε για το Βραβείο Καλύτερου Θεατρικού Έργου (2005) από την Ένωση των Κριτικών Θεάματος της Νέας Υόρκης.

Ο θάνατος του πατέρα του υποχρεώνει τον Δαβίδ να αναλάβει την τακτοποίηση των προσωπικών αντικειμένων του εκλιπόντος. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκει ερωτικές επιστολές που υπογράφει ένας άλλος άντρας. Συγκλονισμένος από την ανακάλυψη, αποφασίζει να βρει τον υποτιθέμενο εραστή τού πατέρα του και να αποκαλύψει την αλήθεια.

Υποστηρικτές: Λεβέντειος Πινακοθήκη και Ισπανική Πρεσβεία

Αίθουσα Claude Monet, Λεβέντειος Πινακοθήκη, Λευκωσία

Εισιτήρια: €15 & €12 από www.tickethour.com.cy και όλα τα ACS Courier.

Πληροφορίες: 7777 7040

Δελτίο τύπου: http://www.alphasquare.com.cy/productions/show/55
Σχόλια θεατών: http://www.alphasquare.com.cy/productions/showsub/137