Δήμος Λευκωσίας - «Τα τρία Γουρουνάκια και ο λύκος ο Τελευταίος»
«Τα τρία Γουρουνάκια και ο λύκος ο Τελευταίος»

«Τα τρία Γουρουνάκια και ο λύκος ο Τελευταίος»

26 (Κυριακή), Μάιος 2019 26/05/2019 - 11:00- Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»

Μετά τις SOLD OUT μας παραστάσεις και την μεγάλη μας επιτυχία σε όλη την Κύπρο μας, επιστρέφουμε και πάλι για ένα μαγικό τελευταίο ταξίδι στην Λευκωσία, ακόμα πιο υποσχόμενοι για τρελές περιπέτειες.

«Τα τρία Γουρουνάκια και ο λύκος ο Τελευταίος», είναι η νέα παραγωγή από την παιδική σκηνή ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ.

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχαμε με τα προηγούμενα δύο γουρουνάκια μας : «Τα τρία γουρουνάκια και ο λύκος ο Λίλύκος και το δεύτερο μέρος στην σειρά με τον λύκο Τράλα – λύκο τον ξάδελφο» , επιστρέφουμε ακόμα πιο δυναμικά - πολλά υποσχόμενοι και σταθεροί στην ποιότητα που προσφέρουμε , με το τρίτο και τελευταίο μας μέρος , με έναν ακόμα λύκο, τον Τελευταίο.

Το νέο μας παιδικό έργο, είναι βασισμένο και πάλι στο  γνωστό κλασσικό παραμύθι, των διάσημων αδελφών Γκρίμ, (τα τρία γουρουνάκια και ο λύκος) ένα παραμύθι που άντεξε και αντέχει – που αγαπήθηκε και ακόμα αγαπιέται από μικρούς και μεγάλους αφού οι ήρωες του με τις τσαχπινιές , την εξυπνάδα τους και την ατελείωτη τους δράση, σε ‘’προκαλούν’’ με μιάς να τους λατρέψεις.

Εντελώς ολοκαίνουργιες ιστορίες και περιπέτειες σε καλούν και σε προσκαλούν να γίνεις μάρτυρας για ένα μαγικό παιχνίδι στο δάσος.

Ένας λύκος - ο Τελευταίος αυτή την φορά, έρχεται στο δάσος για να ταράξει και πάλι την ήρεμη και ήσυχη ζωή των γουρουνιών μας.

Μια «βεντέτα» μεταξύ γουρουνιών και λύκων που πρέπει να λυθεί εδώ και τώρα!! Θα λυθεί όμως?

Θα πάψει ο λύκος να κυνηγάει τα γουρουνάκια? Ή τα γουρουνάκια αυτή την φόρα θα κυνηγήσουν τον λύκο? Ή μήπως τα παιδιά θα γίνουν οι κυνηγοί και θα κυνηγάνε και λύκο και γουρουνάκια?

Πρωταγωνιστήσει και πάλι η δράση με το γέλιο να κυριαρχεί ατελείωτα!!

Επαγγελματικά μαγικά κοστούμια που αρμόζει σε κάθε ήρωα του παραμυθιού , υπέροχες μουσικές γραμμένες αποκλειστικά για την συγκεκριμένη παραγωγή και σκηνικά που θα σε μεταφέρουν στην πραγματική ζωή των αγαπημένων μας γουρουνιών.

Η διασκευή - σενάριο , οι στίχοι τραγουδιών και η σκηνοθεσία ανήκουν πάλι στον ηθοποιό – συγγραφέα Γιάννη Σπανό. Την μουσική υπογράφει και πάλι η Βάσω Βασιλείου ενώ τις χορογραφίες  ο Γιώργος Νικολάου. Στα σκηνικά – κούκλες – μάσκες  και κατασκευές η Ανδρούλα Εμπεδοκλέους και τα υπέροχα κοστούμια κατασκευάζει η Δώρα Χιώτη. Την φωτογράφιση επιμελείται και αυτή την φορά η Κωνσταντίνα Λοίζου. Τις υπέροχες τους φωνές στα τραγούδια , μας δίνει επίσης ο ηθοποιός Αντώνης Λαπηθιώτης .

Τεχνικός σκηνής - ηχολήπτης - φωτιστής ο Μαρίνος Σπανός.
          
Συμμετέχουν - τραγουδούν και χορεύουν πέντε ταλαντούχοι επαγγελματίες ηθοποιοί : ο Γιάννης Σπανός , η Μύρια Χώπλαρου , η Ξάνθια Αργυρού -  Πέτρος Τίγρης και η Αφροδίτη Σπανού Λόιζου.

Στον ρόλο του Αφηγητή (ηχογραφημένος) ο ηθοποιός Αντώνης Λαπηθιώτης

Μια υπέροχη ζωντανή παράσταση με πολλά χρώματα - ατελείωτη δράση και αστείρευτο γέλιο με τ’ αγαπημένα γουρουνάκια που τόσο πολύ λατρέψατε : Λάκης Φραντζολάκης , Ρούλα Ζυμαρούλα , Λίτσα Καραμελίτσα.

Κατάλληλο για ηλικίες από 2 χρονών και άνω

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
Σάββατο 18 και 25 Μαΐου στις 5.30μ.μ
Κυριακή 19 και 26 Μαΐου στις 11π.μ 

Για  δυο Σαββατοκύριακα μόνο στην Λευκωσία