Δήμος Λευκωσίας - Santa Roza Tower (Υπό Μελέτη)

Santa Roza Tower (Υπό Μελέτη)

Ο ΔΗΜΟΣ / Αναπτυξιακά Έργα / Ιδιωτικά / Santa Roza Tower (Υπό Μελέτη)
Έναν ασύμμετρο πύργο 29 ορόφων και 37.800 τετραγωνικών μέτρων θα αποκτήσει η Λευκωσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικού γραφείου του Λονδίνου, Atkins, το οποίο ανέλαβε την κατασκευή του.

Το Santa Roza θα ανεγερθεί στη Γρίβα Διγενή και θα αποτελείται από γραφεία, πολυτελή διαμερίσματα, μια σειρά από καταστήματα και χώρους εστίασης, οι οποίοι θα προσφέρουν μαγευτική θέα σε ολόκληρη την πόλη.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Atkins δραστηριοποιείται σε 150 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη και έχει κερδίσει δεκάδες διακρίσεις και βραβεία, αναλαμβάνοντας έργα όπως το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαχρέιν και τη γέφυρα της Γλασκόβης.

Ο Hakim Khennouchi, Διευθυντής Σχεδιασμού, αναφέρει: «Όπως με όλα τα αρχιτεκτονικά έργα μας, έτσι και το Santa Roza, έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κλίματος, του πολιτισμού και της οικονομίας της χώρας. Διαθέτει μια ολοκληρωμένη σχεδιαστική προσέγγιση για να δημιουργήσει ένα φρέσκο περιβάλλον εργασίας που να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους επισκέπτες και εργαζόμενους σε αυτό και να είναι επίσης αποδοτικό σε λειτουργικότητα».

Άλλα Έργα

Λεβέντειος Πινακοθήκη

Λεβέντειος Πινακοθήκη, στο κέντρο της Λευκωσίας, εγκαινιάστηκε το 2014...

Περισσότερα
Νέο κτίριο της Βουλής

Το 1994 προκηρύχθηκε αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανέγερση νέου...

Περισσότερα
Ανάπλαση Παλαιού ΓΣΠ

Πρωτεύων στόχος του έργου είναι η αλλαγή του τοπίου του παλιού ΓΣΠ: ένας...

Περισσότερα
Ανάπλαση Πυρήνα Καϊμακλίου

Το Καϊμακλί και ο παραδοσιακός πυρήνας του, πέρασαν από την περίοδο της...

Περισσότερα