Δήμος Λευκωσίας - Vakia Stavrou - Contratempo

Vakia Stavrou - Contratempo

Πεμ, 17 Σεπ. 2020
20:30
Αρχοντικό Αξιοθέας
23ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Vakia Stavrou, Contratempo

Βάκια Σταύρου: τραγούδι
Μάριος Τακούσιης: διασκευές, πιάνο
Γαβριήλ Καραπατάκης: ηλεκτρικό μπάσο

Contratempo / Ενάντια στον χρόνο: ζούμε σε μια παράξενη εποχή που όλα αναδιοργανώνονται και αποδιοργανώνονται, αναπροσαρμόζονται και αλλάζουν πρόσωπα κάθε ώρα και στιγμή, όπως ακριβώς και τα δεδομένα μας. Σανίδα σωτηρίας, ελπίδας και φωτός, το μέλλον μα και το παρελθόν.

Τα τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο, αυτά που στάθηκαν ενάντια σ’ αυτόν και δεν ξεχάστηκαν. Αυτά που μετά απο δεκάδες χρόνια, από τη μέρα της γέννησής τους, σιγοψυθυρίζουν τα χείλη μας σε κάθε συναυλία. Όσα μας ενώνουν με μνήμες παιδικές, εφηβικές, νύχτες γιορτής, συναντήσεις φίλων.

Η Βάκια Σταύρου κάνει σταθμό αυτόν τον Σεπτέμβριο από τα συνεχή της ταξίδια εξωτερικού, επιστρέφει από το Παρίσι και προσγειώνεται στη Λευκωσία, για να αποδώσει ένα ρεπερτόριο πολυαγαπημένων τραγουδιών από πολλά μέρη του κόσμου: Ιταλία, Γαλλία, Βραζιλία, Ελλάδα κ.α, μαγικά, λιτά και απέριττα, όπως το συνηθίζει άλλωστε, για να αρχινήσει ο χορός και να γίνει το θαύμα στη φεγγαρόλουστη αυλή της Αξιοθέας.

Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 20:30
Πληροφορίες και κρατήσεις
Δευτέρα με Παρασκευή | 8.30 - 14.30
✆ 22894531-2

Το ταμείο ανοίγει μία ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης
Εισιτήριο: €10 | Φοιτητικό/Μειωμένο: €5
Εισιτήριο διαρκείας για όλες τις παραστάσεις Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου: €30

Για την προστασία όλων μας, παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη τα ακόλουθα μέτρα:
1. Όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται με προπώληση στα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 14:30. Λόγω των περιορισμένων θέσεων, σας συστήνουμε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 22894531 το συντομότερο δυνατό, όπου θα γίνεται και συνεννόηση για την παραλαβή των εισιτηρίων σας από τα γραφεία μας. Το ίδιο ισχύει και για τα εισιτήρια διαρκείας.
2. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργικού Συμβουλίου, θα τηρείται κατάλογος με τα ονόματα και τηλέφωνα επαφής των παρευρισκομένων. Σε περίπτωση αλλαγής στα δηλωμένα ονόματα των ατόμων, τα νέα ατομικά στοιχεία θα πρέπει να δηλώνονται στην είσοδο το βράδυ της εκδήλωσης.
3. Όλες οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και καθορισμένες ανά παρέα, ώστε να εξασφαλίζεται η απαραίτητη απόσταση ασφαλείας. Η κατανομή των θέσεων θα πρέπει να τηρείται υποχρεωτικά.
4. Η προσέλευση θα γίνεται από την κανονική είσοδο των θεατών, όπου θα υπάρχει σταθμός απολύμανσης των χεριών. Για την αποφυγή συνωστισμού, οι πόρτες θα ανοίγουν στις 19:30, μία ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Παρακαλούμε όπως προσέρχεστε νωρίς. Μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο.
5. Για λόγους υγιεινής, δεν θα υπάρχουν μαξιλαράκια στις κερκίδες. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να φέρει το δικό του.
6. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη μόνο κατά την είσοδό σας και κατά τη διάρκεια τυχόν μετακινήσεων στον χώρο, οι οποίες πρέπει να είναι περιορισμένες στις άκρως απαραίτητες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στον μοναδικό χώρο της Αξιοθέας όπου είμαστε βέβαιοι ότι το θαύμα θα λειτουργήσει και πάλι, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες.