Δήμος Λευκωσίας - Τα τετράστιχα του Μιχάλη Πασιαρδή

Τα τετράστιχα του Μιχάλη Πασιαρδή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Τα τετράστιχα του Μιχάλη Πασιαρδή
Δευ, 28 Σεπ. 2020
20:30
Αρχοντικό Αξιοθέας
23ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Eπιμέλεια, ενορχήστρωση, παρουσίαση: Ευαγόρας Καραγιώργης
Ερμηνεύουν: Μιχάλης Ττερλικκάς Aλέξης Αναστασίου, Παυλίνα Κωνσταντοπούλου, Χριστίνα Πιερή, Γρηγόρης Παπαγρηγορίου, Μαρία Χριστοδούλου, Νατάσα Καυκαλιά

Μια εκδήλωση προς τιμήν του βραβευμένου Κύπριου συγγραφέα και ποιητή Μιχάλη Πασιαρδή, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της τελευταίας του ποιητικής συλλογής με τίτλο «Τα Τετράστιχα».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
(α) Λίγα λόγια από τον ποιητή
(β) Παρουσίαση της συλλογής από τον Μιχάλη Πιερή
(γ) Mελοποιημένη ποίηση του Πασιαρδή

Ο Μιχάλης Πασιαρδής γεννήθηκε στο Τσέρι το 1941. Έκανε τις γυμνασιακές του σπουδές στο Παγκύπριο Γυμνάσιο. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως Λειτουργός Προγραμμάτων στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ.

Ασχολείται κυρίως με την ποίηση και το θέατρο. Γράφει ποίηση από τα νεανικά του χρόνια. Ποιήματά του μελοποιήθηκαν από διάφορους Κύπριους συνθέτες. Διετέλεσε για μακρά περίοδο τακτικός συνεργάτης της εφημερίδας O Φιλελεύθερος.
Ο Μιχάλης Πασιαρδής είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους λογοτέχνες της Γενιάς της Ανεξαρτησίας.

Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 20:30
Πληροφορίες και κρατήσεις
Δευτέρα με Παρασκευή | 8.30 - 14.30
✆ 22894531-2

Το ταμείο ανοίγει μία ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης
Εισιτήριο: €10 | Φοιτητικό/Μειωμένο: €5
Εισιτήριο διαρκείας για όλες τις παραστάσεις Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου: €30

Για την προστασία όλων μας, παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη τα ακόλουθα μέτρα:
1. Όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται με προπώληση στα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 14:30. Λόγω των περιορισμένων θέσεων, σας συστήνουμε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 22894531 το συντομότερο δυνατό, όπου θα γίνεται και συνεννόηση για την παραλαβή των εισιτηρίων σας από τα γραφεία μας. Το ίδιο ισχύει και για τα εισιτήρια διαρκείας.
2. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργικού Συμβουλίου, θα τηρείται κατάλογος με τα ονόματα και τηλέφωνα επαφής των παρευρισκομένων. Σε περίπτωση αλλαγής στα δηλωμένα ονόματα των ατόμων, τα νέα ατομικά στοιχεία θα πρέπει να δηλώνονται στην είσοδο το βράδυ της εκδήλωσης.
3. Όλες οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και καθορισμένες ανά παρέα, ώστε να εξασφαλίζεται η απαραίτητη απόσταση ασφαλείας. Η κατανομή των θέσεων θα πρέπει να τηρείται υποχρεωτικά.
4. Η προσέλευση θα γίνεται από την κανονική είσοδο των θεατών, όπου θα υπάρχει σταθμός απολύμανσης των χεριών. Για την αποφυγή συνωστισμού, οι πόρτες θα ανοίγουν στις 19:30, μία ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Παρακαλούμε όπως προσέρχεστε νωρίς. Μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο.
5. Για λόγους υγιεινής, δεν θα υπάρχουν μαξιλαράκια στις κερκίδες. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να φέρει το δικό του.
6. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη μόνο κατά την είσοδό σας και κατά τη διάρκεια τυχόν μετακινήσεων στον χώρο, οι οποίες πρέπει να είναι περιορισμένες στις άκρως απαραίτητες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στον μοναδικό χώρο της Αξιοθέας όπου είμαστε βέβαιοι ότι το θαύμα θα λειτουργήσει και πάλι, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες.