Δήμος Λευκωσίας - Συναυλίες Σ.Ο.Κ. Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2020 – Μια μουσική αναδρομή

Συναυλίες Σ.Ο.Κ. Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2020 – Μια μουσική αναδρομή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις (2021) / Συναυλίες Σ.Ο.Κ. Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2020 – Μια μουσική αναδρομή
Παρ, 22 Ιαν. 2021
19:00
YouTube - CYSO Channel
Διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι μας στο YouTube - CYSO Channel

Κάνοντας μια αναδρομή στο τρίμηνο που πέρασε, σκεφτήκαμε ότι «ήταν ένα ταξίδι μοναδικό», μια τεράστια ομαδική προσπάθεια, που αξίζει να απολαμβάνει κανείς ξανά και ξανά. Το 2020 υπήρξε για μας μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά ήταν και μια χρονιά που επιβεβαίωσε περισσότερο από ποτέ ότι μπορούμε να κρατήσουμε τη μουσική ζωντανή και το πετύχαμε!

Επιλέξαμε για σας τις πιο καλύτερες και πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές από τις συναυλίες μας της περιόδου Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020. Μια πλειάδα από εξαιρετικά μουσικά έργα, κορυφαίους φιλοξενούμενους μαέστρους και σολίστ από την Κύπρο και το εξωτερικό και συναρπαστικές ερμηνείες, που το κοινό είχε την ευκαιρία τότε να απολαύσει ζωντανά, προσφέρονται τώρα διαδικτυακά.

Προσκαλούμε όλους λοιπόν να συντονιστούν στο κανάλι μας στο YouTube - CYSO Channel την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 στις 19:00 για να απολαύσουν διαδικτυακά ένα πραγματικά ξεχωριστό δείγμα από το έργο της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου.