Δήμος Λευκωσίας - VOICE OVER
Σαβ, 12 Ιουν. 2021
17:00
Φανερωμένης 70
Το Φανερωμένης 70, διοργανώνει έκθεση και δημιουργικά εργαστήρια πανό στη Λευκωσία, με τίτλο Voice Over!

Σας προσκαλούμε όλες και όλους να έρθετε να δημιουργήσετε πάνω στο μεγάλο πανό μας, γράφοντας τις σκέψεις σας και ζωγραφίζοντας τις ιδέες σας σε μία ξεχωριστή μορφή τέχνης και έκφρασης που αφυπνίζει το νου και ενώνει την κοινότητα.  Στόχος μας είναι να φέρουμε τον κόσμο κοντά, και να τον ωθήσουμε να εξωτερικεύσει την ενέργεια του χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο σπαθί της κοινωνίας, το λόγο! Στο Φανερωμένης 70 αγαπάμε τις λέξεις, και συνεχίζουμε την παράδοση που έχουμε εγκαθιδρύσει χρόνια τώρα, να προωθούμε το δημιουργικό λόγο αλλά και την ελευθερία αυτού!

To πρότζεκτ άρχισε λίγους μήνες πριν, και κατά τη διάρκεια του έχουμε επισκεφτεί πολλά σχολεία συμπεριλαμβανομένων του Αγίου Κασσιανού, το πρώτο δημοτικό Παλουριώτισσας, το 3ο Καϊμακλίου, αλλά και ιδιωτικές ομάδες φοιτητών και γηροκομεία.

Τo εργαστήριο θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Ιουνίου, 5-8 μ.μ. μέσα στο πολιτιστικό μας κέντρο. Από τις 12 έως τις 22 Ιουνίου θα έχουμε ένα μεγάλο πανό στο τραπέζι μας στο οποίο θα μπορείτε να εκφράζετε ελεύθερα τις σκέψεις σας. Την ίδια περίοδο θα εκτίθενται στη Στοά Παπαδοπούλου τα πανό που έχουν δημιουργηθεί σε προηγούμενες μας επισκέψεις!

Στην εκδήλωση και στα εργαστήρια συμμετείχαν και θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, εκπαιδευτικοί και ειδικοί πολιτιστικής κληρονομιάς:

Νικολέττα Παπαμιχαήλ Εργαστήρι Έκτορος 18-20 (Ektoros 18-20 workshop)
Αντιγόνη Μιχαήλ
Έλενα Χρήστου elenART STUDIO
Χριστίνα Νικολάου
Ειρήνη Μάλλιαρη
Σκευή Αριστοτέλους
Μιχάλης Χαραλάμπους Σχολή Σχεδίου ζωγραφικής
Χρυσάνθη Δημήτριου
Έλενα Νικολάου
Χρυσάνθη Χρυσάνθου
Σκευή Νεοφύτου
Μιχάλης Μαυροθέρης
Χριστίνα Νικολάου

Την εκδήλωση στηρίζουν τα παγωτά REGIS τα οποία θα προσφέρουν ψυγείο με δωρεάν παγωτά για όλους τους περαστικούς και καλεσμένους μας!

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλες και όλους εκεί!

www.phaneromenis70center.org