Δήμος Λευκωσίας - Διαδικτυακές ξεναγήσεις: Director’s Choice: Λεβέντειος Πινακοθήκη

Διαδικτυακές ξεναγήσεις: Director’s Choice: Λεβέντειος Πινακοθήκη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις (2021) / Διαδικτυακές ξεναγήσεις: Director’s Choice: Λεβέντειος Πινακοθήκη
Τετ, 04 Αυγ. 2021
Η ομάδα της Λεβεντείου Πινακοθήκης διαλέγει έργα που επιλέχθηκαν από τη διευθύντρια της Πινακοθήκης, Λουκία Λοΐζου Χατζηγαβριήλ, για την έκδοση «Director’s choice: Λεβέντειος Πινακοθήκη», και σας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της τέχνης που κρύβεται στις Συλλογές της.

Μέσα από αυτή την έκδοση, η διευθύντρια παρουσιάζει τις Συλλογές του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη μέσα από μια προσωπική οπτική γωνία. Τα έργα που έχουν επιλεγεί και θα παρουσιάζονται διαδικτυακά από την ομάδα της Λεβεντείου Πινακοθήκης είναι από τα κορυφαία των Συλλογών, συνδέοντας την Ελληνική, την Κυπριακή και την «Παρισινή» Συλλογή. Ο βασικός σκοπός των μουσείων –και όλων που εργάζονται σε αυτά– είναι να ανοίξουν παράθυρα προς την τέχνη και τον πολιτισμό, προσφέροντας νέες ερμηνείες των οικείων και προβάλλοντας ένα νέο, συναρπαστικό αφήγημα. Προσδοκούμε να κάνουμε το άγνωστο γνώριμο, να καταστήσουμε την τέχνη αληθινά προσβάσιμη, σε όλα τα επίπεδα και εκφράσεις της, απτή και κατανοητή και αυτό βρίσκεται στην καρδιά της έκδοσης «Director’s choice: Λεβέντειος Πινακοθήκη», την οποία φέρνουμε κοντά σας διαδικτυακά.

Συντονιστείτε μαζί μας στο Facebook και το κανάλι You Tube της Λεβεντείου Πινακοθήκης και απολαύσετε αυτό το ταξίδι μέσα από την Τέχνη!

Η έκδοση, μια συνεργασία με τον διεθνή εκδοτικό οίκο Scala, θα βρίσκεται σύντομα διαθέσιμη προς πώληση στο πωλητήριο και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Λεβεντείου Πινακοθήκης.