Δήμος Λευκωσίας - Μια μοναδική κρουαζιέρα στον κόσμο της τέχνης μέσα από τα θαλασσινά τοπία...

Μια μοναδική κρουαζιέρα στον κόσμο της τέχνης μέσα από τα θαλασσινά τοπία...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις (2021) / Μια μοναδική κρουαζιέρα στον κόσμο της τέχνης μέσα από τα θαλασσινά τοπία...
Τετ, 28 Ιουλ. 2021
10:00
Λεβέντειο Πινακοθήκη
Είναι γεγονός ότι η Λευκωσία δεν έχει θάλασσα...

Μπορείτε όμως να περπατήσετε στη «Σαντορίνη» του Γερμένη ή να απολαύσετε τα νησιά του Αιγαίου και το απέραντο γαλάζιο στην Ύδρα του Προσαλέντη, αλλά και στην «Κέρκυρα» και στο «Αίγιο» του Γιαλλινά. Αν προτιμάτε το ταξίδι σας να γίνει στις θάλασσες της Γαλλίας μπορείτε επισκεφθείτε  την «Παραλία της Trouville» μέσα από το έργο του Boudin ή να αρμενίσετε σε μια όμορφη «Ρεγκάτα στη Θάλασσα της Μάγχης» με τον Dufy. Μπορείτε ακόμα να περιηγηθείτε τη μαγευτική Βενετία με μια γόνδολα του Canaletto ή του Χατζή.

Όλα αυτά στη Λεβέντειο Πινακοθήκη. Μαζί σας και το καλοκαίρι σε ένα μοναδικό ταξίδι στις Θάλασσες της Τέχνης. Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο η Πινακοθήκη όσοι θα βρίσκεστε στη Λευκωσία ελάτε στην Λεβέντειο Πινακοθήκη καθημερινά (εκτός Δευτέρας και Τρίτης) από 10:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα και κάθε Τετάρτη από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ.

Ελάτε στην παρέα μας. Ζητήστε το ειδικό έντυπο από την είσοδο της Πινακοθήκης που θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε μαζί μας.