Δήμος Λευκωσίας - Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω - Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς

Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω - Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις (2021) / Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω - Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς
Τετ, 04 Αυγ. 2021
21:00
Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας
Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει...

Διατηρώντας το γνωστό ύφος του, αλλά πιο απολαυστικός και καυστικός από ποτέ, ο «δικός» μας Γιάννης Οικονομίδης σκηνοθετεί την τελευταία του ταινία, μία γκανγκστερική μαύρη κωμωδία με τίτλο «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς».

Η υπόθεση της ταινίας, που γυρίστηκε στη Λαμία, περιστρέφεται γύρω από μια γοητευτική γυναίκα, η οποία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον επιχειρηματία σύζυγό της για έναν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου και πρώην λαϊκό τραγουδιστή. Δεν αρκείται όμως σε αυτό - εγκαταλείποντας τη συζυγική εστία, η μοιχαλίδα παίρνει μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ... Φυσικά, ο σύζυγος παρανοεί, και ορκίζεται εκδίκηση. Εν τω μεταξύ, ο υπόκοσμος της νύχτας, στη μικρή επαρχιακή πόλη, μπαίνει σε αναβρασμό γύρω από το παράνομο ζευγάρι. Και το κερασάκι στην τούρτα: οι φοβερές μαμάδες των δύο αντεραστών δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης
Σενάριο: Γιάννης Οικονομίδης, Χάρης Λαγκούσης, Δημοσθένης Παπαμάρκος
Ηθοποιοί: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου.
Διάρκεια: 140 λεπτά
Τα δικαιώματα προβολής της ταινίας είναι μια χορηγία της εταιρείας ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε. και του σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη.

ΟΔΗΓΙΕΣ | ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΘΕΑΤΕΣ

Το κοινό παρακαλείται να προσέρχεται στο θέατρο το αργότερο 30 λεπτά πριν από την έναρξη των προβολών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
Χώρος: Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας
Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες και κρατήσεις: 96995603
Είσοδος Ελεύθερη
Διοργανωτής: Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω»
Μέγας Υποστηρικτής: Δήμος Λευκωσίας
Χορηγός επικοινωνίας: ΑΝΤ1
Υποστηρικτές: Leroy Merlin, Καρπός (Σταυράκη Αθηαινίτη)