Δήμος Λευκωσίας - Νύχτες Καλοκαιριού 2021 - Μουσική Βραδιά «Νύχτα Μελωδική»

Νύχτες Καλοκαιριού 2021 - Μουσική Βραδιά «Νύχτα Μελωδική»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις (2021) / Νύχτες Καλοκαιριού 2021 - Μουσική Βραδιά «Νύχτα Μελωδική»
Πεμ, 19 Αυγ. 2021
20:30
Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας
Το μουσικό σχήμα ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΟΙ παρουσιάζει την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 στην Πλατεία Ελευθερίας, ένα μουσικό ταξίδι με αγαπημένα ελαφρολαϊκά, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Παράλληλα θα φιλοξενείται υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου.

Ώρα έναρξης: 8:30μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες και κρατήσεις: 22797693 / 22797694 (Δευτ-Παρ. 9:00–14:00)

Διοργανωτής: Δήμος Λευκωσίας

Το κοινό παρακαλείται να προσέρχεται στο χώρο 20 λεπτά πριν από την έναρξη των προβολών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Σύμφωνα με το τελευταίο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, ημερομηνίας 19 Ιουλίου 2021, θα επιτρέπεται η πρόσβαση στην εκδήλωση σε άτομα που:
1. Έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα ή έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες.
2. Νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες
3. Παρουσιάσουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Όλα τα πρόσωπα θα πρέπει να προσκομίσουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης, είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate), μόνο στις περιπτώσεις που το πιστοποιητικό αφορά σε εμβολιασμό για την ασθένεια του COVID-19 ή αποδέσμευσης για νόσηση από την ασθένεια του COVID-19.

Εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Πρόσωπα ηλικίας 12 έως 15 ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος θα πρέπει να προσκομίσουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Διευκρινίζεται ότι ο Δήμος Λευκωσίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, διατάγματα και κατευθυντήριες οδηγίες που εφαρμόζονται χώρους όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις (χρήση μάσκας, αποστάσεις, κτλ).