Δήμος Λευκωσίας - Χορεύοντας, παλεύοντας για τα δικαιώματα τους / Delivering Views #27

Χορεύοντας, παλεύοντας για τα δικαιώματα τους / Delivering Views #27

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις (2021) / Χορεύοντας, παλεύοντας για τα δικαιώματα τους / Delivering Views #27
Παρ, 15 Οκτ. 2021 - Σαβ, 30 Οκτ. 2021
Πολιτιστικό Ίδρυμα Φανερωμένης 70
Αυτές είναι κάποιες περιγραφές των Κύπριων ανθρώπων, από τη Γαλλίδα εικαστικό Maud Nivet. Η οπτική που έχει για την Κύπρο απαθανατίζεται σε μικρά σκίτσα, και η Φανερωμένης 70 φέρνει και ζωντανεύει αυτές τις ερμηνείες μέσα από καρτ ποστάλ.

Επισκεφτείτε το πολιτιστικό μας κέντρο στις 15 Οκτωβρίου για να δείτε την έκθεση των καρτ ποστάλ της Nivet!

Που: Πολιτιστικό Ίδρυμα Φανερωμένης 70
Πότε: 15/10/21, 18:00 - 21:00
Διάρκεια έκθεσης: 15-30 Οκτωβρίου 2021
Η Maud Nivet γεννήθηκε στο Παρίσι.Τον τελευταίο χρόνο ζεί στην Λευκωσία και ασχολείται με τον τοπικό καλλιτεχνικό χώρο.

Η τρέχουσα δράση «Delivering Views-Delivering Texts» του Ιδρύματος Phaneromenis 70 βασίζεται στην ανταλλαγή εικόνων και κειμένων με επίκεντρο τη Λευκωσία και την Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια συλλέγουμε φωτογραφίες και κείμενα τουριστών που επισκέφθηκαν την Κύπρο, προσπαθώντας μέσα από την ξένη ματιά να επιτύχουμε μια νέα προσέγγιση και ερμηνεία στοιχείων του τόπου μας. Το υλικό που συγκεντρώνεται παραδίδεται ανά διαστήματα σε επιμελητές/ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών για να σχολιάσουν κατ’ επιλογήν τους ό,τι τους συν-κινεί. Φιλοδοξία μας είναι μέσω της διακίνησης εικόνων και ιδεών να διεγείρουμε τις αισθήσεις, το συναίσθημα και τη σκέψη, ώστε να ξεκινήσει ένας νέος διάλογος πάνω σε όσα εν κινήσει μάς διαφεύγουν.

www.phaneromenis70.com