Δήμος Λευκωσίας - Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας «ΦΩΤΟΔΟΣ»

Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας «ΦΩΤΟΔΟΣ»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις (2021) / Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας «ΦΩΤΟΔΟΣ»
Παρ, 22 Οκτ. 2021 - Κυρ, 31 Οκτ. 2021
19:30- 19:30
Εκθεσιακός χώρος Φωτοδού
Τα εγκαίνια της δέκατης ένατης ετήσιας ομαδικής έκθεσης καλλιτεχνικής φωτογραφίας της Φωτοδού, θα πραγματοποιηθούν τη Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 και ώρα 19:30, στον εκθεσιακό χώρο της Φωτοδού, Ξάνθης Ξενιέρου 37, Άγιος Αντώνιος 1015 Λευκωσία.

Η 19η Ομαδική έκθεση των μελών της Φωτοδού έχει σημαδευτεί από τις συνεχείς αναβολές λόγω των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία. Η έκθεση που θα έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί το 2020, πραγματοποιείται τελικά με ένα χρόνο καθυστέρηση.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία στην έκθεση. Ο κάθε φωτογράφος παρουσιάζει την δική του πρόταση ελπίζοντας να συγκινήσει τον θεατή και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Βαρνάβας Βαρνάβα, Ιωάννης Γέρου, Μιχάλης Γεωργιάδης, Δώρος Δημητρίου, Πόπη Θεοκλήτου, Μιχάλης Θεοχαρίδης, Αλέξανδρος Κόρμπιτζ, Μάκης Οικονομίδης, Ιορδάνης Παλληκαράς, Στέλιος Παφίτης, Μενέλαος Πήττας, Γιάννης Σπανός, Φίλιππος Φιλίππου, Βασίλης Χρυσάνθου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και θα είναι ανοικτή Δευτέρα με Παρασκευή από τις 17:30 μέχρι τις 19:30.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα του Υπουργείου Υγείας για τον covid-19.

Χορηγός της έκθεσης είναι οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Υποστηρικτές είναι οι β.plan solutions, Michaelangelo Cinematographic Services, Oliver Creative Communications, LUCE ATALIOTIS και LENAS General Constructions Ltd.

Φωτογραφίες της έκθεσης παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα www.fotodos.org