Δήμος Λευκωσίας - 25ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κύπρου - Από το χθες στο σήμερα. Αναδρομή στα μεγάλα τραγούδι

25ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κύπρου - Από το χθες στο σήμερα. Αναδρομή στα μεγάλα τραγούδι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / 2022 / 25ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κύπρου - Από το χθες στο σήμερα. Αναδρομή στα μεγάλα τραγούδι
Παρ, 17 Ιουν. 2022
20:30
Αρχοντικό Αξιοθέα
Από το χθες στο σήμερα. Αναδρομή στα μεγάλα τραγούδια
Βάκια Σταύρου


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Βάκια Σταύρου: φωνή/κιθάρα
Μανώλης Νεοφύτου: πιάνο
Σωκράτης Λεπτός: κιθάρα

Μία νοσταλγική ιστορική αναδρομή στο ελληνικό και το διεθνές τραγούδι, από τη χρονιά του 1938 και την ιστορική μάντρα του Αττίκ στην Αθήνα μέχρι και το σήμερα, θα μας θυμίσει και θα ξαναζωντανέψει πολλά από τα ομορφότερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ και αποδόθηκαν από σπουδαίους ερμηνευτές μέσα στα χρόνια: Αττίκ, Κώστας Καπνίσης, Μιχάλης Σουγιούλ, Jacques Brel, Barbara, Carole Κing, Μάνος Χατζιδάκις, Αρλέτα, Μελίνα Τανάγρη, Σταμάτης Κραουνάκης και άλλοι.

H Αξιοθέα υποδέχεται ακόμα μια φορά τη Βάκια Σταύρου, μία ερμηνεύτρια με διεθνή αναγνώριση, η οποία με οδηγό μία φωνή, ένα πιάνο και μία κιθάρα, μας προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι στον χρόνο γεμάτο χρώματα, συναισθήματα και συγκινήσεις.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου: www.ucy.ac.cy  και στο: https://anyflip.com/mlhb/oqsi/

Εισιτήρια: κανονικό €10, φοιτητικό/μειωμένο €5. Εισιτήριο διαρκείας για όλες τις παραστάσεις Ιουνίου - Ιουλίου: €40. Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 20:30.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ στηρίζει η εταιρεία Medochemie και ο ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΡΙΚ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:
τηλ. 22894531-2 | Email: culture@ucy.ac.cy | FB: https://www.facebook.com/ucyculturalcentre/