Δήμος Λευκωσίας - 25ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κύπρου - London 3

25ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κύπρου - London 3

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / 2022 / 25ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κύπρου - London 3
Παρ, 24 Ιουν. 2022
20:30
Αρχοντικό Αξιοθέα
George Κontrafouris Τrio

Γιώργος Κοντραφούρης: όργανο hammond
Στέφανος Ανδρεάδης: κιθάρα
Billy Pod: ντραμς

Ο κορυφαίος Έλληνας πιανίστας, οργανίστας και συνθέτης Γιώργος Κοντραφούρης έρχεται για πρώτη φορά στην Αξιοθέα για μία μόνο παράσταση που θα μας οδηγήσει στα μονοπάτια της τζαζ, μέσα από μια μουσική δροσερή, ατμοσφαιρική και ανάλαφρη.

Μουσικοί του συνοδοιπόροι σ’ αυτή τη μοναδική συναυλία, ο κιθαρίστας, συνθέτης και καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου Στέφανος Ανδρεάδης και ο καταξιωμένος ντράμερ Billy Pod (Βασίλης Ποδαράς), ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και πρόσφατα επιλέχθηκε από το γαλλικό περιοδικό Batterie Μagazine ανάμεσα στους 10 σημαντικότερους νέους ντράμερ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στους φίλους της τζαζ για πρώτη φορά ζωντανά τη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Κοντραφούρη με τίτλο LΟNDΟN 3, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022, αλλά και κομμάτια από τη δισκογραφία τους ως Flying Jazz με πρωτότυπες συνθέσεις, αλλά και επιλογές τους από το κλασσικό ρεπερτόριο της τζαζ.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου: www.ucy.ac.cy και στο: https://anyflip.com/mlhb/oqsi/

Εισιτήρια: κανονικό €10, φοιτητικό/μειωμένο €5. Εισιτήριο διαρκείας για όλες τις παραστάσεις Ιουνίου - Ιουλίου: €40. Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 20:30.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ στηρίζει η εταιρεία Medochemie και ο ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΡΙΚ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:
τηλ. 22894531-2 | Email: culture@ucy.ac.cy | FB: https://www.facebook.com/ucyculturalcentre/