Δήμος Λευκωσίας - Φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni22 - Κινηματογράφος

Φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni22 - Κινηματογράφος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / 2022 / Φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni22 - Κινηματογράφος
Πεμ, 08 Σεπ. 2022
21:00
Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου Φανερωμένη
Υπαίθριος καλοκαιρινός κινηματογράφος

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου συνεργάζεται για ακόμα μια χρονιά με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου για μια σειρά προβολών με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni22.

Κάτω από τον τίτλο του Φεστιβάλ «Πολιτισμός ξανά», η αυλή του Πολιτιστικού μετατρέπεται σε ένα υπαίθριο καλοκαιρινό κινηματογράφο με την προβολή 4 ταινιών και ένος ντοκυμαντέρ φύσης με την τη στήριξη του BirdLife Cyprus και BirdLife Ηνωμένου Βασιλείου)

COCO - ΚΟΚΟ (2017)
Μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022-21:00


Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.
Υπέροχη οικογενειακή περιπέτεια της Disney | Μεταγλωτισμένη στα ελληνικά | Διάρκεια: 105'

Σκηνοθεσία: Lee Unkrich - Σενάριο: Adrian Molina/Matthew Aldrich/Lee Unkrich
 
Χώρος κινηματογραφικών προβολών: Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 20:00 και 21:00, ενώ οι πόρτες εισόδου θα ανοίγουν από τις 20:00.

Σημειώνεται ότι, οι εκδηλώσεις θα οπτικογραφούνται, ενώ στο χώρο θα υπάρχει και φωτογράφος.

Είσοδος ελεύθερη

Για την εξυπηρέτηση του κοινού, τα βράδια των παραστάσεων του φεστιβάλ Faneromeni 22, θα μένουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυχτα το Mουσείο Συλλογής Γεωργίου και Νεφέλης Τζιάπρα Πιερίδη (Δωρεά Κλειούς και Σόλωνα Τριανταφυλλίδη), το Μουσείο Ιστορίας της Κυπριακής Νομισματοκοπίας και η εικαστική έκθεση «Rooms to Contemplate: Περιεχόμενο και Προοπτική μιας Συλλογής».