Δήμος Λευκωσίας - 4η Ομαδική έκθεση PHOTO Art

4η Ομαδική έκθεση PHOTO Art

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / 2022 / 4η Ομαδική έκθεση PHOTO Art
Παρ, 25 Νοε. 2022 - Σαβ, 26 Νοε. 2022
17:00- 21:00
Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας
Η Φωτογραφική Ομάδα PHOTO Art διοργανώνει την 4η Ομαδική Έκθεση των μελών της, η οποία θα παρουσιαστεί τον Νοέμβριο στη Λευκωσία.

Η PHOTO Art είναι μια φωτογραφική ομάδα, δημιούργημα της αγάπης για τη φωτογραφία και της επιθυμίας για την μετάδοση γνώσεων σχετικά με την φωτογραφία. Κοινό στοιχείο των μελών της είναι η  μεγάλη τους αγάπη προς τη φωτογραφική τέχνη. 
Στη φετινή Έκθεση συμμετέχουν 27 ερασιτέχνες φωτογράφοι με 133 φωτογραφίες. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2022 (17:00 - 21:00) στην αίθουσα Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας.

Το θέμα που επιλέξαμε για τη φετινή μας Έκθεση είναι «Λαϊκή Τέχνη & Παράδοση της Κύπρου», και τα μέλη μας έχουν δουλέψει με πολύ μεράκι φωτογραφίζοντας οτιδήποτε έχει σχέση με το θέμα, όπως επαγγέλματα και τεχνικές που κινδυνεύουν με εξαφάνιση, εργαλεία και αντικείμενα καθημερινής χρήσης, κυπριακά εδέσματα, έργα λαϊκής τέχνης, κεντήματα, υφαντά, αλλά και εκκλησίες και παλιά σπίτια με παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 19:00 στην Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας. Την Έκθεση θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Λευκάρων κ. Σοφοκλής Σοφοκλέους.