Δήμος Λευκωσίας - Bravo Bravo Editions Launch Event

Bravo Bravo Editions Launch Event

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / 2022 / Bravo Bravo Editions Launch Event
Σαβ, 26 Νοε. 2022
11:00
Dancehouse Lefkosia
Ανακαλύψτε και αγοράστε έργα τέχνης από 28 σύγχρονους καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό.
90+ έργα τέχνης σε περιορισμένα αντίτυπα & μοναδικά πολλαπλά.

Το Bravo Bravo Editions συστήνεται στο κοινό με την πρώτη του εκδήλωση με τίτλο SHOWCASE όπου ο επισκέπτης καλείται να ανακαλύψει και να αγοράσει έργα τέχνης από 28 σύγχρονους καλλιτέχνες. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από ανερχόμενους μέχρι διεθνώς αναγνωρισμένους σε μια προσεκτικά επιμελημένη συλλογή από 90+ έργα σε περιορισμένα αντίτυπα (limited editions) και μοναδικά πολλαπλά (unique multiples). Συμπεριλαμβάνονται έργα σε χαρτί, ύφασμα, γλυπτά και εκδόσεις καλλιτεχνών κάνοντας την εκδήλωση τη μεγαλύτερη παρουσίαση έργων σύγχρονης τέχνης προς πώληση στην Κύπρο.

Η εκδήλωση θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία πρόσβασης σε νέα έργα ή έργα που δεν έχουν εκτεθεί στο παρελθόν, κατευθείαν από τα εργαστήρια των καλλιτεχνών, παρουσιάζοντας το εύρος της σύγχρονης καλλιτεχνικής πρακτικής. Στόχος της εκδήλωσης είναι να προτείνει νέους τρόπους ενασχόλησης του κοινού με την αγορά σύγχρονης τέχνης και να διευκολύνει τη συλλογή και επένδυση νέων αγοραστών καθώς και συλλεκτών με τιμές που κυμαίνονται από €50-€1000.

Με το πέρας της εκδήλωσης τα έργα θα είναι διαθέσιμα μέσω καταλόγου στη σελίδα www.bravobravoeditions.com μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρεται 10% έκπτωση σε όλες τις αγορές.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα, Ην. Βασίλειο, Ολλανδία και Καναδά:
AM (Λητώ Κάττου & Πέτρος Μώρης), Katy Hundertmark, Scott Rogers, Milenko Stevanovic, Rabindranath Xavier Bhose, Shaheer Zazai, Άδωνης Αρχοντίδης, Ναταλί Γιαξή, Στέλιος Ιλτσιούκ, Ελίνα Ιωάννου, Στέλιος Καλλινίκου, Ειρήνη Καραγιαννοπούλου, Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Χρήστος Κυριακίδης, Φάνος Κυριάκου, Ορέστης Λαζούρας, Ιωάννα Λουκά, Μαριέττα Μαυροκορδάτου, Μαρίνα Ξενοφώντος, Ελένη Οδυσσέως, Αλέξανδρος Πισσούριος, Έφη Σαββίδη, Κοραλλία Στεργίδη, Νίκος Στέφου, Κωνσταντίνος Ταλιώτης, Λεόντιος Τουμπουρής, Σιμώνη Φιλίππου.

Σχετικά με το Bravo Bravo Editions
Το Bravo Bravo Editions (BBE) είναι μια πλατφόρμα που διαχειρίζεται περιορισμένα αντίτυπα και μοναδικά πολλαπλά έργα τέχνης, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των σύγχρονων καλλιτεχνών και του κοινού. Αναπτύχθηκε ως εργαλείο για την ανακάλυψη, την ενασχόληση και την αγορά της σύγχρονης τέχνης, με στόχο την ανάπτυξη ουσιαστικής υποδομής για τη συνέχιση της καλλιτεχνικής παραγωγής και τη συμβολή στην ενίσχυση μιας ενεργής πολιτιστικής οικονομίας. Το BBE διαθέτει επίσης μια συμβουλευτική υπηρεσία για αγορά έργων τέχνης. Μέσω αυτής, προσφέρει τη δημιουργία ειδικά προσαρμοσμένης στρατηγικής για επένδυση σε έργα, που απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 11 πμ - 6 μμ
Κυριακή 27 Νοεμβρίου 10 πμ - 5 μμ

Dancehouse Lefkosia
Παρθενώνος 25, 1105, Λευκωσία

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του BBE για προσεχείς δραστηριότητες και πρότζεκτ: https://mailchi.mp/6b62f227ba77/bravo-bravo-editions-subscribe

* όσοι εγγραφούν μέχρι τις 27 Νοεμβρίου θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν κουπόνι αξίας 200 ευρώ για αγορές έργων μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023.

FB event:
https://www.facebook.com/events/893201974979347?ref=newsfeed
Ακολουθήστε το BBE:
IG: https://www.instagram.com/bravobravo__editions
FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086691765036
Ιστοσελίδα: https://www.bravobravoeditions.com