Εκδήλωση Έναρξης και Εργαστήρι Ετοιμασίας Αιτήσεων για το Πρόγραμμα BUILD

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις 2023 / Μάιος / Εκδήλωση Έναρξης και Εργαστήρι Ετοιμασίας Αιτήσεων για το Πρόγραμμα BUILD
Παρ, 05 Μαϊ. 2023
10:00
Το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ σας προσκαλεί στην εκδήλωση έναρξης του προγράμματος «Building a robust and democratic civic space» (BUILD), που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 10:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγοράς Παλλουριώτισσας.

Το πρόγραμμα BUILD έχει ως στόχο την προστασία, την προώθηση και την ευρεία αναγνώριση των θεμελιωδών δικαιωμάτων και αξιών της ΕΕ, μέσω της στήριξης  οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα και την Κύπρο και της ενίσχυσης των ικανοτήτων και της βιωσιμότητάς τους.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των στόχων του προγράμματος BUILD αλλά και των δύο ανοικτών προσκλήσεων ενδιαφέροντος για επιχορήγηση οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών στην Κύπρο και την Ελλάδα, συνολικού ύψους €2,3 εκ.
Μετά την εκδήλωση έναρξης (10:00 – 11:00), θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των ανοικτών προσκλήσεων και εργαστήρι ενημέρωσης και κατάρτισης ενδιαφερόμενων φορέων για τη διαδικασία ετοιμασίας και υποβολής αιτήσεων (11:00 – 13:30).
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 3 Μαΐου.
 
Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
 
Το πρόγραμμα BUILD συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση μέσω του προγράμματος Citizens, Equality, Rights and Values (CERV), το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ. Συντονιστής του BUILD είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη (Ελλάδα), σε σύμπραξη με το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ (Κύπρος). 
 
Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα BUILD και για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης εδώ.

Photo.jpg Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις.
Με τη στήριξη:

Photo1.jpg