«Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία - Επείγοντα Περιστατικά»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις 2023 / Μάιος / «Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία - Επείγοντα Περιστατικά»
Σαβ, 06 Μαϊ. 2023
08:00
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει τη διεξαγωγή δωρεάν πιστοποιημένης εκπαίδευσης διάρκειας 6 ωρών με θέμα Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία - Επείγοντα Περιστατικά».
 .
Κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες στο χώρο της εργασίας προσφέρουμε σε συνεργασία με τη Power Life savers ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δωρεάν.
 
Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους σε καίρια θέματα και να προσθέσουν στο βιογραφικό τους αυτή την πιστοποίηση. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος.
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται στους Δημότες Λευκωσίας, άτομα που αναζητούν εργασία και θέλουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους, άτομα που λαμβάνουν επιδόματα, νέοι (18-35), άτομα που επιθυμούν να επανενταχθούν στα κοινωνικά δρόμενα, άτομα με μεταναστευτική βιογραφία, μονογενείς, ΑμεΑ, καθώς και άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους.
 
Το σεμινάριο κατάρτισης θα λάβει χώρο στο ΚΕΕΑΕΔ ( Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση σε ευάλωτες ομάδες) που βρίσκεται στην οδό Τρικούπη 131 στη καρδιά της Λευκωσίας.
 
Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι το Σάββατο 06 Μαΐου 2023, ώρα 8:00 π.μ.
 
Τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορεί να κάνουν εγγραφή χρησιμοποιώντας το πιο κάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflOTlecqv0dgOcHIJgEW23QG-znVNtMHo1IROlya8mZgPt1w/viewform?usp=sf_link
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο  22797850/  828 ή στο polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy
 
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β.

Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας

Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας