Eυχές Δημάρχου Λευκωσίας για τη Νέα Χρονιά 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / Eυχές Δημάρχου Λευκωσίας για τη Νέα Χρονιά 2013
Παρ, 28 Δεκ. 2012 06:00
Αγαπητοί συμπολίτες,

Ευχές για τη νέα χρονιά 2013

Όπως γνωρίζετε, επιλέξαμε φέτος να αντικαταστήσουμε την εορταστική εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου, με μια πράξη αγάπης για 320 μαθητές δημοτικών σχολείων του Δήμου της Λευκωσίας και των οικογενειών τους.

Η χαρά των παιδιών αυτών, είναι για όλες και όλους μας πολύ πιο σημαντική και πολύ πιο ουσιαστική από την καλύτερη εκδήλωση που θα μπορούσαμε ποτέ να διοργανώσουμε.

Όσο γεμάτο αγωνία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια είναι το σήμερα πάντοτε υπάρχει το αύριο που υπόσχεται καλύτερες μέρες. Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Πρέπει να αντλήσουμε δύναμη από τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας, από τους φίλους μας, τους συγγενείς μας. Ας σταθούμε δίπλα σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη, ας αντλήσουμε δύναμη από το μήνυμα ελπίδας της γέννησης του Χριστού μας.

Θέλω να ευχηθώ το 2013 να φέρει σε κάθε μία και κάθε έναν από εμάς, υγεία και ευτυχία και να αποτελέσει αφετηρία για μεγαλύτερη αλληλεγγύη και περισσότερη ανθρωπιά.

Με αυτά τα εφόδια, αλλά και με θέληση και αποφασιστικότητα, μπορούμε να λειτουργήσουμε ως άτομα και ως κοινωνία, περισσότερο ομαδικά. Να ξεπεράσουμε δυσκολίες και προβλήματα. Να θέσουμε και να πετύχουμε στόχους. Να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.

Αυτή αξίζει - νομίζω - να είναι η μεγάλη ατομική και συλλογική επιδίωξη, για το χρόνο που έρχεται.

Στο Δήμο Λευκωσίας έχουμε αρχίσει να αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Χρόνια πολλά! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2013!

Δήμαρχος Λευκωσίας
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης