Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης συναντήθηκε με τους κατοίκους του Καϊμακλιού και του Βορείου Πόλου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2012 / Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης συναντήθηκε με τους κατοίκους του Καϊμακλιού και του Βορείου Πόλου
Τετ, 06 Ιουν. 2012 00:00
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης στο πλαίσιο των Δημοτικών Συνελεύσεων και της ενημέρωσης των δημοτών της Λευκωσίας είχε συνάντηση και ανοικτή συζήτηση με τους δημότες των περιοχών Καϊμακλιού και Βορείου Πόλου την Τρίτη 5 Ιουνίου στην αίθουσα της ΣΠΕ Καϊμακλίου.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε στους δημότες την οικονομική κατάσταση του Δήμου, τα έργα που εκτελούνται αλλά και αυτά που προγραμματίζονται και εντάσσονται στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. Έκαμε αναφορά στα προγράμματα καθαριότητας που έχουν τεθεί σε εφαρμογή καθώς και στα αναπτυξιακά έργα του Δήμου με έμφαση τις συγκεκριμένες περιοχές. Καταλήγοντας ο κ. Γιωρκάτζης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για την ετοιμασία του φακέλου της υποψηφιότητας της Λευκωσίας για την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2017.

Οι δημότες από πλευράς τους υπέβαλαν σειρά εισηγήσεων και απόψεων στον Δήμαρχο Λευκωσίας και στους δημοτικούς συμβούλους. Δόθηκε περαιτέρω ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του εργοστασίου επεξεργασίας λημμάτων στη Μια Μηλιά. Δόθηκαν λεπτομέρειες για την πορεία καθαρισμού των κενών οικοπέδων καθώς και των ακατοίκητων υποστατικών. Υποβλήθηκαν εισηγήσεις για περαιτέρω ανάπτυξη του Καϊμακλιού και ζητήθηκαν περισσότερα έργα για την αναβάθμιση της περιοχής.

Τις προηγούμενες μέρες και συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου 2012 έγινε συνάντηση του Δημάρχου με τους κατοίκους της παλιά πόλης. Η επόμενη συνάντηση του Δημάρχου Λευκωσίας και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει με τους κατοίκους του πυρήνα των Αγίων Ομολογητών και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Artος στις 12 Ιουνίου 2012 στις 7:30 μμ.