9ο Φεστιβάλ Εθελοντών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / 9ο Φεστιβάλ Εθελοντών
Παρ, 06 Ιουν. 2014 10:00
Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λευκωσίας, το οποίο είναι το  Συντονιστικό Σώμα 100 και πλέον Εθελοντικών Οργανώσεων της πόλης και επαρχίας Λευκωσίας, σε συνεργασία με το  Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, ίδρυμα του Δήμου Λευκωσίας που στηρίζει παιδιά,  άτομα της τρίτης ηλικίας, μονογονεικές- πολύτεκνες οικογένειες, μετανάστες άνεργους, διοργανώνουν το 9ο Φεστιβάλ Εθελοντών την Παρασκευή,  13 Ιουνίου 2014, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από το Σχολείο Φανερωμένης.
 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι:
·         Η διάδοση της καλλιτεχνικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μέσω της συμμετοχής κυπριακών και ξένων συγκροτημάτων.
·         Η αλληλογνωριμία μεταξύ των εθελοντών των Οργανώσεων Μελών.
·         Η προβολή του έργου του έργου των εθελοντικών οργανώσεων και η αύξηση των εσόδων τους, μέσω της πώλησης προϊόντων και κατασκευών.
 
Στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν 17 εθελοντικές οργανώσεις της επαρχίας Λευκωσίας, ενώ θα τιμήσουν τη διοργάνωση με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο Πρόεδρος του ΕΣΣΕΛ κος Ρένος Χατζηβασίλης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας,  κος Αντρέας Ασσιώτης και πολύ άλλοι αξιωματούχοι και μη.
 
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια εδέσματα και ποτά από τις εθελοντικές οργανώσεις καθώς και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική από την ορχήστρα της εθνική φρουράς και από την ομάδα κρουστών των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου ΑΒ Καϊμακλίου, χορό από τα παιδιά του «Ανοιχτού Σχολείου Λευκωσίας» από το συγκρότημα της ΠΑΣΥΔΥ και από τα μέλη του Συνδέσμου Κινεζικής Φιλίας.
 
Ενώ, οι μικροί μας φίλοι ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες, θα απολαύσουν την παρουσίαση  του παιδικού διηγήματος «ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» της συγγραφέας Τούλας Κακουλλή, παρέα με το τρενάκι του Συνδέσμου καταστηματαρχών πεζοδρόμων Λευκωσίας.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας