Έργο Ανάπλαση Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα χώρου - Εργασίες στην οδό Κωστάκη Παντελίδη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2015 / Έργο Ανάπλαση Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα χώρου - Εργασίες στην οδό Κωστάκη Παντελίδη
Πεμ, 21 Μαϊ. 2015 10:05
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι οι εργασίες για το έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας και του Περιβάλλοντα χώρου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στις 25 - 28 Μαΐου 2015 θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Κωστάκη Παντελίδη. Οι εργασίες αφορούν τη γεώτρηση νέου φρεατίου αγωγού ομβρίων βόρειου κόμβου οδών Λήδρας – Κωστάκη Παντελίδη και την εκσκαφή κατά μήκος του βόρειου κεφαλόδεσμου της γέφυρας.

Κατά την περίοδο αυτή, η οδός Κωστάκη Παντελίδη, στη συμβολή της με την οδό Λήδρας, θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση και έχουν γίνει όλες οι διευθετήσεις  ώστε τα τροχοφόρα να χρησιμοποιούν την οδό Ρηγαίνης  ως εναλλακτική διαδρομή.

Επίσης θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ασφαλή προσπέλαση του κοινού προς τα υποστατικά της οδού Κωστάκη Παντελίδη καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας. Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή. 

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και τον Κρατικό Προϋπολογισμό για την Προγραμματική Περίοδο 2007- 2013 με στόχο την αναζωογόνηση υποβαθμισμένων αστικών περιοχών στο Δήμο Λευκωσίας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη (ΓΕΠΔ) στο τηλ. 22797007 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση citizenservice@nicosiamunicipality.org.cy