Συνεχίζεται η εκστρατεία καθαριότητας βάσει του Χρονιαίου Προγράμματος Περισυλλογής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Συνεχίζεται η εκστρατεία καθαριότητας βάσει του Χρονιαίου Προγράμματος Περισυλλογής
Παρ, 02 Δεκ. 2016 08:00
Συνεχίζεται η εκστρατεία καθαριότητας βάσει του Χρονιαίου Προγράμματος Περισυλλογής για το έτος 2016. Κατά την εκστρατεία αυτή γίνεται δωρεάν συλλογή κλαδευμάτων και ογκωδών αντικειμένων.  

Αναλυτικά, η χρονική περίοδος ανά ενορία και υποτομέα είναι η εξής:
  • Άγιος Αντώνιος (2):     02 – 05 Δεκεμβρίου
  • Παλλουριώτισσα (1)  : 08 – 12 Δεκεμβρίου
  • Παλλουριώτισσα (2):  05 – 07 Δεκεμβρίου
  • Εντός των Τειχών (2): 05 – 09 Δεκεμβρίου
  • Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (1): 06  – 07 Δεκεμβρίου
  • Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (2): 08  – 12 Δεκεμβρίου

Πράσινο Σημείο:
Για να ανταποκριθούμε στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της πόλης μας σε θέματα καθαριότητας, για την ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους δημότες, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ορθολογιστική διαχείριση των απορριμμάτων, έχει λειτουργήσει στον Δήμο μας πράσινο σημείο, το οποίο βρίσκεται στο χώρο του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Λευκωσίας, στην οδό Γιάννη Κορομία 2 στο Καϊμακλί. Στο πράσινο σημείο παραλαμβάνονται δωρεάν από τους δημότες τα διάφορα ρεύματα οικιακών απόβλητα όπως κλαδεύματα, ογκώδη αντικείμενα, μέταλλα, ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί, PMD, γυαλί), ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ρουχισμός, παλαιά έπιπλα, οικιακές μπαταρίες και σύμμεικτα υλικά.