Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης στο ΚΕΠ Μακαρίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2016 / Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης στο ΚΕΠ Μακαρίου
Τρι, 06 Δεκ. 2016 12:50
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης επισκέφθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη στη λεωφόρο Μακαρίου με την έναρξη της λειτουργίας του. Ο  Διευθυντής Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών Κύπρος Κυπριανού ξενάγησε τον Δήμαρχο κ. Γιωρκάτζη στο Κέντρο και είδαν από κοντά τη λειτουργία του.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Κυπριανού για τη δημιουργία του ΚΕΠ στη Μακαρίου αφού αυτό έγινε μετά από πρόταση του Δήμου Λευκωσίας.

Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης δήλωσε ότι η λειτουργία του ΚΕΠ στο κέντρο της πόλης εκπληρώνει δυο βασικούς στόχους, βοηθά τους πολίτες να διεκπεραιώνουν τις εργασίες τους με το δημόσιο και δεύτερο ενισχύει την αναστροφή του μαρασμού της περιοχής της Μακαρίου.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας ευχήθηκε στα στελέχη του Κέντρου και τους πολίτες που βρίσκονταν εκεί για να εξυπηρετηθούν καλή δουλειά και  καλές γιορτές.

Το ΚΕΠ Μακαρίου ξεκίνησε τη λειτουργία του τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και οι ώρες εξυπηρέτησης είναι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00π.μ. μέχρι τις 5:00μ.μ.