Δήμος Λευκωσίας - Επίσκεψη της κυρίας Μητσοτάκη στο Δημαρχείο Λευκωσίας
Επίσκεψη της κυρίας Μητσοτάκη στο Δημαρχείο Λευκωσίας

Επίσκεψη της κυρίας Μητσοτάκη στο Δημαρχείο Λευκωσίας


29 Ιουλ. 2019 14:12
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο, η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφθηκε το Δημαρχείο Λευκωσίας στην καρδιά της Εντός των Τειχών πόλης, δίπλα στην Πράσινη Γραμμή, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019.

Την κυρία Μητσοτάκη που συνοδευόταν από την κυρία Άντρη Αναστασιάδη υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο Λευκωσίας ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Μαυρίδης και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κάτια Απέγητου λόγω απουσίας του Δημάρχου Λευκωσίας στο εξωτερικό και ξεναγήθηκαν στο νέο δημαρχείο της πόλης.

Ο κ. Μαυρίδης καλωσορίζοντας τις πρώτες κυρίες της Ελλάδος και της Κύπρου αναφέρθηκε στη θέληση του Δήμου Λευκωσίας να βρίσκεται το Δημαρχείο της πρωτεύουσας δίπλα στη γραμμή της κατοχής, για να μας θυμίζει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο, μέχρι τη δίκαιη επίλυση του Κυπριακού προβλήματος. Η κα Απέγητου από την πλευρά της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα διάφορα έργα ανάπτυξης που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στη Λευκωσία και στάθηκε ειδικά στο έργο που επιτελείται στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο καλύπτοντας ανάγκες τόσο για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, όσο και για τα παιδιά αλλά και υπηκόους τρίτων χώρων που ζουν στη Λευκωσία.

Στη συνέχεια είδαν από ψηλά την κατεχόμενη Λευκωσία και την κατεχόμενη γη μας καθώς και την ελεύθερη και σύγχρονη Λευκωσία.