Επίσκεψη Επιτροπής του συντονιστικού σώματος της βουλής των γερόντων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2019 / Επίσκεψη Επιτροπής του συντονιστικού σώματος της βουλής των γερόντων
Τετ, 02 Οκτ. 2019 09:45
Καταγραφή των προβλημάτων και δυσκολιών των ατόμων τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας από την Επιτροπή του Συντονιστικού Σώματος της Βουλής των Γερόντων

Τα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας είχαν την ευκαιρία, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, να μεταφέρουν στα μέλη της Επιτροπής του Συντονιστικού Σώματος της Βουλής των Γερόντων, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα.

Οι εξυπηρετούμενοι του προγράμματος «Κέντρο Ηλικιωμένων», αναφέρθηκαν κυρίως στις χαμηλές συντάξεις, στις δυσκολίες διακίνησής τους με τα μεταφορικά μέσα που προσφέρει το κράτος, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με την εφαρμογή του ΓΕ.Σ.Υ και διάφορα άλλα προβλήματα που αφορούν την ατομική τους υγιεινή και την προστασία τους από το κράτος.

Τα μέλη της επιτροπής διαβεβαίωσαν ότι, οι πληροφορίες που συνέλεξαν θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο των εργασιών του Συντονιστικού Σώματος, των Επιτροπών και της Ολομέλειας της Βουλής των Γερόντων.

Τα μέλη του προγράμματος παρέδωσαν επιστολή στην οποία αναγράφονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα μέλη της επιτροπής. Τους ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τα άτομα τρίτης ηλικίας, καθώς επίσης και για την εκπροσώπηση τους, στην Βουλή των Γερόντων.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας