Οι κυρίες Φωτεινή και Γιώτα Παπαδοπούλου έκοψαν βασιλόπιτα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Οι κυρίες Φωτεινή και Γιώτα Παπαδοπούλου έκοψαν βασιλόπιτα στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Τρι, 21 Ιαν. 2020 14:00
Η κα. Φωτεινή Παπαδοπούλου και η κα. Γιώτα Παπαδοπούλου παρευρέθηκαν την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας για την καθιερωμένη επίσκεψη στο «Κέντρο Ηλικιωμένων».

Τις κυρίες Παπαδοπούλου υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Κάτια Απέγητου, κα. Λεώνη Ορφανίδου και κος Άριστος Δράκος.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας καλωσόρισε τις κυρίες Παπαδοπούλου και τις ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους και τη διαχρονική στήριξή τους προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου. Πρόσθεσε ότι το έργο του Πολυδύναμου δεν περιορίζεται στις υπηρεσίες προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας μόνο, επεκτείνεται διαρκώς και απευθύνεται στο ευρύ κοινό, παρέχοντάς ποιοτικές υπηρεσίες κοινωνικής ένταξης και προσφοράς σε πολλούς δημότες.

Η κα Φωτεινή Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή και συνεχάρη το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Πολυδύναμου για το έργο τους, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της προσφοράς προς την τρίτη ηλικία και τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού γενικότερα.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και η προσφορά δώρων από τις κυρίες Παπαδοπούλου στους παρευρισκόμενους.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας