Καλάθι Αλληλεγγύης Δήμου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Καλάθι Αλληλεγγύης Δήμου Λευκωσίας
Πεμ, 19 Μαρ. 2020 13:05
Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς!

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, o Δήμος Λευκωσίας προχωρεί στη δράση «Καλάθι Αλληλεγγύης» στηρίζοντας με τρόφιμα τους ηλικιωμένους του Πολυδύναμου για να Μείνουν Σπίτι και τις άπορες οικογένειες των προγραμμάτων φύλαξης και απασχόλησης παιδιών  του Πολυδύναμου.

Μικρός αριθμός πακέτων θα διανεμηθεί σε ηλικιωμένους που δεν έχουν υποστηρικτικό δίκτυο και παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν άτομα που δυσκολεύονται και κατοικούν εντός του Δήμου Λευκωσίας να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη στο  22797007.

Η διανομή θα γίνεται ανάλογα με την διαθεσιμότητα του αποθέματος των πακέτων.

Τα αγαθά πρώτης ανάγκης προσφέρονται από εταιρείες-χορηγούς, τις οποίες και ο Δήμος ευχαριστεί θερμά.

Το Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας θα λειτουργήσει έκτακτα ως Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής των Αγαθών και για την διανομή θα χρησιμοποιηθεί το δίκτυο μεταφορών του Δήμου.

Την τηλεφωνική γραμμή θα διαχειρίζονται Λειτουργοί του Δήμου Λευκωσίας, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση των δημοτών για κάθε πληροφορία και εξυπηρέτηση από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες μέρες.

Σημειώνεται ότι για την δράση θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής όπως έχουν οριστεί από τους αρμόδιους φορείς του κράτους.

Μαζί σπάζουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού!
#μένουμεσπίτι