Το προσωπικό και οι εκπαιδευόμενοι του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου παραχώρησαν στον Δήμο Λευκω

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2020 / Το προσωπικό και οι εκπαιδευόμενοι του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου παραχώρησαν στον Δήμο Λευκω
Παρ, 22 Μαϊ. 2020 11:10
Ο Διευθυντής του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου κ. Ανδρέας Θεοδώρου και η κα. Σάντρα Κακογιάννη, Προϊστάμενη προγραμμάτων αποκατάστασης Ιδρύματος παρέδωσαν σήμερα στον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη 100 ατομικές ασπίδες προστασίας (face shields), για χρήση από το προσωπικό του Δήμου στους χώρους εξυπηρέτησης του κοινού.

Ο ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός, ο οποίος φτιάχνεται στο Ίδρυμα, αποτελεί δωρεά του προσωπικού και των εκπαιδευομένων του Ιδρύματος, ως μια μικρή ένδειξη της εκτίμησης προς τον Δήμο Λευκωσίας, ο οποίος εργοδοτεί πέντε άτομα με νοητική αναπηρία, κάτω από το πρόγραμμα απασχόλησης με στήριξη του Ιδρύματος.

Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε θερμά τον Διευθυντή του Ιδρύματος για την ευγενική τους δωρεά προς το προσωπικό του Δήμου και την πολύτιμη συνεισφορά τους, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί άμεσα από το προσωπικό του Δήμου.