Ποδηλατώ με Ασφάλεια, εκδήλωση για την ασφαλή μετακίνηση με το ποδήλατο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2013 / Ποδηλατώ με Ασφάλεια, εκδήλωση για την ασφαλή μετακίνηση με το ποδήλατο
Πεμ, 21 Νοε. 2013 11:00
Ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει την εκδήλωση κοινωνικο-φιλανθρωπικού χαρακτήρα με θέμα «Ποδηλατώ με Ασφάλεια»που οργανώνει η εταιρία ΚΟΣΜΟΣ Ασφαλιστική την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ. στην Πλατεία Φανερωμένης.
 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για την ασφαλή μετακίνηση με το ποδήλατο αλλά και η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λευκωσίας «Αγκαλιάζω» το οποίο προσφέρει βοήθεια σε πολλούς συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη.
 
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κύπρου θα ενημερώσει στις 10 το πρωί τους παρευρισκόμενους για τους κανόνες οδικής ασφάλειας και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο ποδηλατικός γύρος στους δρόμους της πρωτεύουσας.
 
Η διαδρομή θα είναι περίπου 15 km και θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από 1 ώρα.
Σημείο τερματισμού θα είναι και πάλι  η Πλατεία Φανερωμένης.
 
Οι λιγότερο αθλητικοί φίλοι, θα μπορούν να περάσουν ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό με τις οικογένειες τους και ειδικότερα με τα παιδία τους, αφού στο χώρο θα υπάρχουν γλυκά, Face-painting, μπαλόνια αλλά και ένα άκρος ενδιαφέρον πρόγραμμα γυμναστικής και διασκέδασης για παιδιά από τις Monkeynastix Κύπρου (http://www.monkeynastix.com.cy/ )
 
Επίσης από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 στον χώρο θα βρίσκονται οι Τάσος Τρύφωνος & Λοΐζος Μιχαηλίδης από τον Love Radio 100.7, 88,7 & 108 με Live Link.
 
Όλοι όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στην ποδηλασία, θα πρέπει να βρίσκονται στις 10:00 στη πλατεία Φανερωμένης για να ξεκινήσει ένα ευχάριστο "αθλητικό" πρωινό βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.