Εργασίες για υπογειοποίηση δικτύων και υπηρεσιών κοινής ωφελείας στην περιοχή του παλιού Δημαρχείου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Εργασίες για υπογειοποίηση δικτύων και υπηρεσιών κοινής ωφελείας στην περιοχή του παλιού Δημαρχείου
Τετ, 26 Φεβ. 2014 11:20
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εργασίες για υπογειοποίηση δικτύων και υπηρεσιών κοινής ωφελείας στην περιοχή του παλιού Δημαρχείου

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στην περιοχή του παλιού Δημαρχείου. Για την αντικατάσταση του υφιστάμενου δικτύου της Υδατοπρομήθειας με καινούριους αγωγούς η οδός Επτανήσου θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 από τις 06:00 μέχρι τις 08:00, στο ύψος της οδού Δημαρχίας μέχρι και την συμβολή της με την οδό Παλιάς Ηλεκτρικής.

Επίσης θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κίνηση την ίδια μέρα από τις 08:00 μέχρι τις 11:00 η οδός Πενταδακτύλου, για τους ίδιους λόγους, μέχρι την συμβολή της με την οδό Παλιάς Ηλεκτρικής και Αποστόλου Βαρνάβα

Κατά την περίοδο αυτή οι οδηγοί παρακαλούνται να ακολουθούν την πορεία που προτείνεται από τις προειδοποιητικές πινακίδες και τα σήματα της τροχαίας που θα υπάρχουν στην περιοχή.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της οδικής ασφάλειας.