Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας από το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας από το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω.
Πεμ, 27 Φεβ. 2014 11:40

 

 Η Πρόεδρος κα Λεώνη Ορφανίδου και μέλη του Δικτύου Εθελοντών «Λευκωσιάζω» παρέδωσαν στην Αντιπρόεδρο του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας κα Μέλια Αβραάμ, παρουσία της κας Ελένης Γιωρκάτζη, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014, επιταγή ύψους 2.000 ευρώ για τη στήριξη των ευάλωτων οικογενειών των παιδικών λεσχών του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, που αδυνατούν να καλύψουν το κόστος συμμετοχής των παιδιών τους στο πρόγραμμα.
 
Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση «FoodBall Fiesta» τα έσοδα της οποίας παραχωρήθηκαν στον ΠΑΣΥΚΑΦ και στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.
 
Η Πρόεδρος του «Λευκωσιάζω» ανέφερε ότι η προσφορά είναι ο βασικός σκοπός του Δικτύου και επισφραγίζει την έναρξη μιας ευρύτερης συνεργασίας και στήριξης του ιδρύματος «Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας» και των  ποιοτικών προγραμμάτων φροντίδας που προσφέρει σε παιδιά, ηλικιωμένους και άλλες ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
 
Η Αντιπρόεδρος του ιδρύματος ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους του «Λευκωσιάζω» αναφέροντας ότι πρωτοβουλίες σαν και τη δική τους είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την πόλη, αφού συμπληρώνουν,  εμπλουτίζουν και ενισχύουν σημαντικά το δύσκολο έργο του Δήμου Λευκωσίας και για το λόγο αυτό στηρίζονται από το Δήμο, με κοινό στόχο την προσφορά προς τους Δημότες.
 
Στη συνάντηση από πλευράς του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου παρέστησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κος Νίκος Μαλέκος και ο Πρόεδρος του ΣΚΕ Καϊμακλίου, κος Κώστας Ηρακλέους καθώς και οι λειτουργοί του Πολυδύναμου.
 
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας