Ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Παρ, 07 Μαρ. 2014 08:50
Ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, κύριος Χαράλαμπος Μπακιρτζής, παρέδωσε την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 στην Υπεύθυνη λειτουργό  του Ιδρύματος, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, κυρία Σταυρούλα Γεωργοπούλου επιταγή, ύψους 20.000 ευρώ για τη στήριξη των παιδικών λεσχών του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.
 
Το ίδρυμα Λεβέντη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει σημαντικά τα παιδιά του Πολυδύναμου Λευκωσίας και προσφέρει την ευκαιρία σε πολλές ευάλωτες οικογένειες, να λάβουν τις ποιοτικές υπηρεσίες των παιδικών λεσχών, που λειτουργούν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.
 
Κατά το σχολικό έτος 2012 - 2013 φιλοξενήθηκαν στο «Κέντρο» 150 περίπου παιδιά προερχόμενα από όλες τις εθνικότητες, με προτεραιότητα στις μονογονεϊκές, πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλών και μέσων κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων.  
 
Η υπεύθυνη του Πολυδύναμου, ευχαρίστησε τον κύριο Μπακιρτζή για τη γενναιόδωρη χορηγία, εκφράζοντας την ελπίδα της διαχρονικής στήριξης από το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.
 
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας