Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο από την “LEO LEDRA LEFKOSIA”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Ευγενική Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο από την “LEO LEDRA LEFKOSIA”
Τρι, 20 Μαϊ. 2014 09:00
O παιδικός σύνδεσμος «LEO LEDRA LEFKOSIA» παρέδωσε στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας λεφτά για σκοπούς συμμετοχής άπορου παιδιού στο καλοκαιρινό πρόγραμμα «Αγίου Ανδρέα».

Η λειτουργία καλοκαιρινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδρέα και παιδιά της περιοχής, καθιερώθηκε με επιτυχία από πέρσι και  υλοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γονέων του Σχολείου, τη Σχολική Εφορεία Λευκωσίας και με τη στήριξη των διευθύνσεων του σχολείου. Με τη χορηγία δίνεται η δυνατότητα σε ένα άπορο παιδί να συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό και να περάσει ποιοτικά και ευχάριστα κάποιες βδομάδες του καλοκαιριού.

Την επιταγή παρέλαβε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Κάτια Απέγητου, η οποία ευχαρίστησε τον πρόεδρο Χρίστο Ζανέττο και όλα τα παιδιά του συνδέσμου για την ιδιαίτερα ευγενική τους πράξη.

Τα παιδιά δήλωσαν, ότι πρόθεση τους είναι μέσω μελλοντικών δράσεων, να στηρίξουν το ποιοτικό κοινωνικό έργο του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας