Δειγματοληπτικές εργασίες στην περιοχή του έργου «Ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου, Ευαγόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Δειγματοληπτικές εργασίες στην περιοχή του έργου «Ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου, Ευαγόρου
Παρ, 06 Ιουν. 2014 12:00
Ο Δήμος Λευκωσίας στα πλαίσια της ετοιμασίας της μελέτης για την ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου - Ευαγόρου – Στασικράτους πληροφορεί το κοινό ότι θα γίνουν οι  ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις που θα ισχύσουν για λίγες μόνο ώρες, σε κάθε περίπτωση την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014:
  1. Κλείσιμο της οδού Στασικράτους από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι και τη συμβολή με την οδό Κουμανούδη.
  2. Κλείσιμο της οδού Θεοφάνη Θεοδότου από τη συμβολή της με τη Λέωφόρο Μακαρίου μέχρι και τη συμβολή με την οδό Ζήνας Κάνθερ.
  3. Κλείσιμο 2 λωρίδων εντός της Λεωφόρου Μακαρίου (μετά τη συμβολή με την οδό Μνασιάδου και για πενήντα μέτρα προς τη συμβολή με Ευαγόρου).
  4. Κλείσιμο 2 Λωρίδων εντός της Λεωφόρου Ευαγόρου παρά τη συμβολή με τη Θεμιστοκλή Δέρβη.
Οι πιο πάνω διευθετήσεις θα εφαρμοστούν μεμονωμένα (δηλ. θα ολοκληρώνεται η μία και μετά θα εφαρμόζεται η επόμενη) και όχι κατ’ ανάγκη με τη πιο πάνω σειρά και παρακαλείται το κοινό όπως επιλέξει διαφορετικές διαδρομές προς εξυπηρέτηση του.

Ο συνολικός χρόνος αποπεράτωσης των πιο πάνω εργασιών αναμένεται να είναι γύρω στις οκτώ ώρες (από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 03:00 μ.μ.).

Τροχονόμοι του Δήμου θα βρίσκονται στην περιοχή για την διευκόλυνση της κυκλοφοριακής κίνησης.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής.

Ο Δήμος απολογείται στο κοινό για οποιαδήποτε ταλαιπωρία  ή/και οχληρία μπορεί να προκαλέσει.