Επίσκεψη αντιπροσωπείας Ε.Ε στο πλαίσιο του προγράμματος Grundtvig “Feeling Younger by Getting Olde

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2014 / Επίσκεψη αντιπροσωπείας Ε.Ε στο πλαίσιο του προγράμματος Grundtvig “Feeling Younger by Getting Olde
Παρ, 20 Ιουν. 2014 09:30
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο πλαίσιο του προγράμματος Grundtvig  “Feeling Younger by Getting Older’, πραγματοποίησε επίσκεψη 21 αντιπρόσωπων από 10 χώρες της Ε.Ε στο Ίδρυμα Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.
 
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των συμμετεχόντων για το «Κέντρο Ηλικιωμένων Λευκωσίας» που φιλοξενείται στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, που έχει ως στόχο την ενεργοποίηση και τη διατήρηση της λειτουργικότητας των ατόμων της τρίτης ηλικίας καθώς και η αλληλεπίδραση με τα μέλη του Κέντρου.
 
Η Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Ελένη Λουκαΐδου παρουσίασε τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη που έδωσε χαρά στα μέλη του προγράμματος. Επιπλέον,  ευχαρίστησε τους λειτουργούς και το προσωπικό του Ιδρύματος για την αξιόλογη δουλεία τους.  
 
Η ομάδα της Χορωδίας του Ροταριανού Ομίλου, με επικεφαλής την κυρία Λόρια Μαρκίδου, συμμετείχαν στη διοργάνωση επιλέγοντας παλιά ελληνικά τραγούδια και δημιουργώντας ένα ευχάριστο πρωινό για τα μέλη του προγράμματος και τους επισκέπτες που χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. 
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας