Αγώνας RUNICOSIA

Παρ, 12 Ιαν. 2024 09:45
O Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον αγώνα #runicosia 2nd edition, σε μία προσπάθεια για αναζωογόνηση των πεζοδρόμων του ιστορικού κέντρου της πόλης και της προσέλκυσης επισκεπτών.  
 
Ο αγώνας που στηρίζουν διαφοροι φορείς όπως ο Δήμος Λευκωσίας, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λευκωσίας, Partners Connected Communications, CASA College με Χορηγό Επικοινωνίας το ΡΙΚ θα γίνει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024. Η έναρξη του αγώνα θα γίνει στις 10:00 π.μ. στο πάνω διαζωμα της Πλατείας Ελευθερίας. Ο σχεδιασμος, οργάνωση και εκτέλεση του αγώνα πραγματοποιείται από τον ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ Οργανισμό RuNicosia που εχει ως στόχο την προώθηση του τρεξίματος ως μέσου βελτίωσης της ψυχικής και σωματικής υγείας.
 
Ο αγώνας περιλαμβάνει τα αγωνίσματα των 4km, 8km και σκυταλοδρομία 4x4km. Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα, την διαδρομή και τις εγγραφές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του αγώνα www.run2d.com και στην σελίδα Facebook του RuNicosia. Επιπρόσθετες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99669922. Τελευταία ημερομηνία εγγραφών η Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, 2024.
 
Τον αγώνα χορηγούν και υποστηρίζουν οι Partners Connected Communications, A.P. Scaffolding Solutions Ltd, Cyprus Landas Colour και Tymvios Labs.