Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στο Καϊμακλί

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς που συνορεύουν με την πράσινη γραμμή στο Καϊμακλί
Τρι, 16 Ιαν. 2024 13:35
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι οι οδοί Μιχαλάκη Κουσουλίδη, Σάββα Κκαφά, Αντωνάκη Ζαχαρίου, τμήμα της οδού Πάριδος και τμήμα της οδού Κούλλη Χατζιαντωνίου στην ενορία Καϊμακλίου θα παραμείνουν κλειστές από τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2024, λόγω εργασιών αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε κατοίκους από την οδό Καντάρας προς την οδό Πάριδος και Αιπείας και από την οδό Χρίστου Κυθρεώτη προς την οδό Αντωνάκη Ζαχαρίου.
 
Η οδός Μιχαλάκη Κουσουλίδη θα κλείσει από τη συμβολή της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη, η οδός Πάριδος από τη συμβολή της με την οδό Αιπείας και η οδός Αντωνάκη Ζαχαρίου από την συμβολή της με την οδό Χρίστου Κυθρεώτη.
 
Οι επηρεαζόμενοι ένοικοι καλούνται να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στους πιο πάνω δρόμους, καθώς και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.  
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.
 
Οι ασφαλτοστρώσεις συγχρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα αναζωογόνησης περιοχών που γειτνιάζουν με την πράσινη γραμμή.