Εργασίες αναβάθμισης δημοτικού χώρου στάθμευσης Κωστάντζα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Εργασίες αναβάθμισης δημοτικού χώρου στάθμευσης Κωστάντζα
Τρι, 23 Ιαν. 2024 11:40
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι ο δημοτικός χώρος στάθμευσης Κωστάντζα θα παραμείνει κλειστός από τις 29/01/2024 μέχρι και 11 βδομάδες μετά, λόγω εργασιών κατασκευής νέων πεζοδρομίων, οχετού όμβριων υδάτων, αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος και κατασκευής μεταλλικών στεγάστρων.
 
Η λαϊκή αγορά της Τετάρτης, του Σαββάτου και της Κυριακής κατά το πιο πάνω διάστημα θα μεταφερθεί στο δημοτικό χώρο στάθμευσης Ποδοκάταρο από όπου θα διεξάγεται κανονικά κατά τις ίδιες μέρες και ώρες. Το Σάββατο 27/01/2024 η λαϊκή αγορά θα διεξαχθεί κανονικά στο δημοτικό χώρο στάθμευσης Παδοκάταρο. Την Τετάρτη 24/01/2024 δεν θα διεξαχθεί η λαϊκή αγορά, λόγω μεταφοράς και οργάνωσης των στεγάστρων στο νέο χώρο. Η υπαίθρια Αγορά της Κυριακής (Παζαράκι) στις 28/1/2024 θα διεξαχθεί κανονικά στο δημοτικό χώρο στάθμευσης Παδοκάταρο.
 
Παρακαλούνται οι δημότες να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στο δημοτικό χώρο στάθμευσης Κωστάντζα από το βράδυ της Κυριακής 28/01/2024.
 
Οι κάτοχοι προπληρωμένων μηνιαίων καρτών στον ΔΧΣ Κωστάντζα (ΟΧΙ) θα μπορούν να σταθμεύουν στον ΔΧΣ Νταβίλα. Οι κάτοχοι μηνιαίων προπληρωμένων καρτών στον ΔΧΣ Ποδοκάταρο τις Τετάρτες, Σάββατα και Κυριακές, που θα λειτουργούν η Λαϊκή Αγορά και το Παζαράκι, θα μπορούν να σταθμεύουν στην Τάφρο Κωστάντζα.
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.