Δωρεάν Career Lab στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Δωρεάν Career Lab στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου Λευκωσίας
Τρι, 20 Φεβ. 2024 10:50
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει τη λειτουργία δωρεάν χώρου ανοιχτού για το κοινό για να το αξιοποιήσει και να αναπτύξει την επαγγελματική του πορεία ή να δημιουργήσει την επιχείρηση του.
 
Το Career Lab του ΚΕΕΑΕΔ βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας στην οδό Τρικούπη 129 και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μέσα, όπως υπολογιστές, πρόσβαση στο διαδίκτυο, εκτυπωτές, φορητούς υπολογιστές, tablets, ηχοσυστήματα, οθόνες,  χώρους συναντήσεων  και το οποίο μπορεί να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και ενδιαφέροντα. 
 
Στο Πολυδύναμο προσφέρουμε ευκαιρίες στους δημότες Λευκωσίας για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να εξερευνήσουν επιλογές σταδιοδρομίας και να ξεκινήσουν το επιχειρηματικό τους ταξίδι. 
 
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο 22797820 /850 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy
 
Σχετικά με το ΚΕΕΑΕΔ:
Το Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση σε ευάλωτες ομάδες υπηρεσίες πληροφόρησης, κατάρτισης και υποστήριξης με απώτερο στόχο την προώθηση της απασχόλησης και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας κυρίως στις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
 
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑλΕΙΑ 2021 – 2027» με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ.

Photo.jpg

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας