Ακροάσεις νέων μελών για τη Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Ακροάσεις νέων μελών για τη Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων Λευκωσίας
Πεμ, 22 Φεβ. 2024 09:00
Η Δημοτική Χορωδία Λευκωσίας ιδρύθηκε το 2004. Με μια μακρόχρονη δημιουργική πορεία, με ψηλούς στόχους, όπως η διατήρηση και συνέχιση της μουσικής πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, την προσφορά στο χώρο της χορωδιακής μουσικής και την ανάπτυξη της ευρύτερης μουσικής παιδείας στο Δήμο Λευκωσίας με τη συμμετοχή του κοινού.
 
Στη διάρκεια της καλλιτεχνικής της δραστηριότητας, εκτός από τη συμμετοχή της σε εθνικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας, πραγματοποιήθηκαν συναυλίες, αφιερώματα και συμμετοχές σε παραστάσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.
 
Από την αρχή του 2023 την καλλιτεχνική διεύθυνση της χορωδίας έχει ο Μαέστρος Ιάκος Δημητρίου και συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό, με κύριο μέλημα να συμβάλει στην πολιτιστική δράση της πόλης, με πολλές εμφανίσεις προβάλλοντας τη σοβαρή και ποιοτική μουσική στα πολιτιστικά δρώμενα της Λευκωσίας και του τόπου μας.
 
Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης και ανανέωσης της χορωδίας Λευκωσίας, ανακοινώνεται ότι γίνονται δεκτά νέα μέλη, άντρες και γυναίκες, σε όλες τις φωνές (σοπράνο, άλτο, τενόροι, μπάσοι), κατόπιν ακρόασης από τον μαέστρο.
 
Οι πρόβες διεξάγονται κάθε Τετάρτη η ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας.
 
Η συμμετοχή στη χορωδία είναι δωρεάν.
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 99351612, Ιάκος Δημητρίου, Μαέστρος