Επιδιόρθωση του πλακόστρωτου στην είσοδο της οδού Λήδρας και των πεζοδρομίων στην οδό Φωκίωνος στην

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2024 / Επιδιόρθωση του πλακόστρωτου στην είσοδο της οδού Λήδρας και των πεζοδρομίων στην οδό Φωκίωνος στην
Τρι, 05 Μαρ. 2024 14:10
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι λόγω εργασιών επιδιόρθωσης του πλακόστρωτου στην είσοδο της οδού Λήδρας (από την πλευρά της πλατείας), η είσοδος θα παραμείνει κλειστή από την Παρασκευή 8 Μαρτίου από τις 6 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 η ώρα 10 το πρωί. Τα οχήματα θα μπορούν να εισέρχονται στην οδό Λήδρας στις προκαθορισμένες ώρες τροφοδοσίας, μέσω της οδού Αρσινόης.
 
Ταυτόχρονα, η οδός Φωκίωνος στην εντός των τειχών πόλη, από τη συμβολή της με την οδό Ρηγαίνης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Απόλλωνος θα παραμείνει κλειστή από την Παρασκευή 8 Μαρτίου από τις 6 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 η ώρα 10 το πρωί, όπου θα πραγματοποιούνται εργασίες επιδιόρθωσης των πεζοδρομίων.
 
Η επιδιόρθωση του πλακόστρωτου και των πεζοδρομίων είναι αναγκαία για την ασφαλή διακίνηση πεζών και οχημάτων. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.